Jaaaa: Bridgerton krijgt ook een seizoen drie én vier!

Jaaaa: Bridgerton krijgt ook een seizoen drie én vier!

Oh happy day!

Vreugdedansjes alom, want na het geweldige nieuws dat Netflix als een razende een tweede seizoen van de populaire serie Bridgerton had besteld, bereikt ons nu het nieuws dat er sowieso óók een seizoen drie en vier komen.

Zonder de Duke of Hotness Hastings, dat weten we nu al een tijdje, maar toch!

Hotness

De serie is nogal een monsterhit voor de streaminggigant (meer dan 82 miljoen huishoudens keken in december). En hij is gebaseerd op een boekenreeks met maar liefst acht boeken, waarvan eigenlijk alleen de eerste werd gebruikt voor seizoen één.

De aankondiging, geheel in stijl

Jaaaa: Bridgerton krijgt ook een seizoen drie én vier!

We kunnen nog even, kortom, en daar lijkt Netflix dan ook helemaal voor in.

Dat de Duke er niet meer bij is, is geen grote verrassing van fans van de boeken. Die draaien namelijk allemaal om een andere Bridgerton (dat zijn er nogal wat).

Trouw aan de boeken staat het liefdesleven van Lord Anthony Bridgerton centraal in seizoen twee (dat nu wordt opgenomen). Als de serie de boeken blijft volgen, is seizoen drie het seizoen van Benedict Bridgerton en seizoen vier van Colin Bridgerton.

Wij zijn er klaar voor.

Beeld: Netflix

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in