6 kijktips voor op je streamingslijstje!

Door Ella Vermeulen
The Law According to Lidia Poët

Een selectie van de beste nieuwe films en series.

Op zoek naar nieuwe bingewaardige films en series? Deze producties staan net live of zijn de komende weken te streamen.

Gunther's Millions

Een herdershond met een trustfonds van 448 miljoen, dat intrigeert genoeg om een documentaireserie over te maken. Je ziet het leuke leven van Gunther, maar de makers van de docu Gunther's Millions zoeken vooral uit of het allemaal wel volgens de regeltjes ging en hoe het nu zit met de sekteachtige aanhang van zijn baas. Plus: bestaat die gravin wel echt? 

Vanaf nu te streamen op Netflix

Bullet Train

Veelbelovend: Brad Pitt in Bullet Train. Hij speelt een huurmoordenaar die in Japan is om een koffer vol geld op te halen. Wanneer hij aan boord stapt van de zogenaamde Bullet Train blijken er nog meer huurmoordenaars achter deze koffer aan te zitten. Dat levert de nodige actie en toestanden op.

Bullet Train is vanaf 4 februari te zien op Netflix.

The Beauty Queen of Jerusalem

Binnenkort eindelijk ook te zien in Nederland: The Beauty Queen of Jerusalem. De serie, een verfilming van het gelijknamige boek van schrijver Sarit Yishai-Levi, won in Israel al meerdere filmprijzen. Het plot gaat over de Joodse familie Ermosa in het begin en midden van de twintigste eeuw, in het Ottomaanse rijk, het Britse mandaat Palestina en tijdens de Onafhankelijkheidsoorlog van Israël. Het is een historisch drama dat een diepe indruk achterlaat.

Your Place or Mine

Van de regisseur van 27 Dresses en The Devil Wears Prada: de langverwachte romantische komedie Your Place or Mine volgt boezemvrienden Debbie en Peter, die beslissen om een week lang van huis en leven te ruilen. De praktische Debbie verlangt samen met haar zoontje Jack naar routine en stabiliteit in LA, terwijl de stijlvolle brand consultant Peter juist houdt van de afwisseling in New York City. Al snel ontdekken ze echter dat wat ze altijd voor ogen hadden misschien toch niet is wat ze écht nodig hebben.

Your Place or Mine is vanaf 10 februari te zien op Netflix.

A Sunday Affair

Na het succes van 'Blood Sisters' brengt EbonyLife een nieuw project naar Netflix - net op tijd voor Valentijn. Het verhaal speelt zich af in Lagos, waar beste vriendinnen Uche en Toyin allebei verliefd worden op de charmante, maar ietwat onbetrouwbare vrijgezel Sunday. Er ontstaat een driehoeksverhouding, waarbij de vrouwen niet beseffen dat ze dezelfde man daten. Voor wie zal Sunday kiezen, en belangrijker: zal de vriendschap tussen de vrouwen standhouden? A Sunday Affair is een indringend portret over vriendschap, verlangen en opoffering.

A Sunday Affair verschijnt op 14 februari op Netflix. 

The Law According to Lidia Poët 

The Law According to Lidia Poët is een Italiaanse Original, met een bijzonder plot: de serie gaat over de eerste vrouwelijke advocaat van Italië. Gebaseerd op het waargebeurde levensverhaal van Lidia Poët resulteert deze productie in een historisch drama op je beeldscherm – gemixt met een vleugje Italiaanse

Deze serie verschijnt op 15 februari op Netflix. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in