7 tips om álles uit de Keukenhof te halen

7 tips om álles uit de Keukenhof te halen

Het mooiste lentepark ter wereld gaat weer open!

Op 7 oktober zijn de medewerkers van de Keukenhof begonnen met bollen planten en vanaf morgen kun je weer met eigen ogen zien hoe prachtig het park erbij staat. De Keukenhof is slechts acht weken open (tot en met 15 mei 2022) en een enorme trekpleister, we geven je 7 tips om er alles uit te halen.

  1. Reserveer tijdig. Voor 2022 zijn tickets per dag en per tijdslot beschikbaar. Zo komt er een maximaal aantal bezoekers per dag in Keukenhof en kan iedereen er zonder drommen en dringen van genieten.  
  2. Trek comfy wandelschoenen aan, het is alles bij elkaar een flinke wandeling.
  3. ‘Flower Classics’ is het thema van Keukenhof 2022, met de tulp als stralend middelpunt: er wordt groots mee uitgepakt.
  4. De inspiratietuinen zijn héél Instagrammable, maar het mooiste deel is toch de wandeling van Juliana / Tulpomania langs de vijver en het Wilhelmina Paviljoen en dan langs de andere kant van de vijver weer terug. In de paviljoens zijn wisselende bloemenshows te zien.
  5. De Keukenhof is niet alleen een fraai decor voor 7 miljoen voorjaarsbloeiers, maar staat ook vol beeldhouwwerken en andere kunstobjecten, wat je foto's net even spannender maakt.
  6. De molen, hoe Heerlijk Hollands ook, is een tourist trap waar je niet veel aan mist. Als het er druk is lekker doorlopen ?
  7. Voor wie even klaar is met kuieren: boek de fluisterboot en laat je 45 minuten lang tussen de bollenvelden rondvaren.

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in