Is sex op z’n retour?

Is sex op z’n retour?

Hoewel sex voor velen nog altijd een bevredigende bezigheid is, blijken andere zaken steeds hoger op ons prioriteitenlijstje te staan…

Dat moet je wel concluderen naar aanleiding van twee recente onderzoeken. De eerste is van datingsite Parship onder haar leden naar de rol van geld in de keuze van een partner. Met de liefde zit het nog wel goed. Een grote meerderheid van 88 procent verkiest ware liefde voor een paar miljoen op de bankrekening. Maar als het op uiterlijk aankomt, gaat bijna een derde van de vrouwen liever voor een rijke, dan een knappe man. Bij mannen zelf wil vooral het oog wat: 91 procent heeft liever een vrouw met een leuk uiterlijk, dan met een leuke bankrekening.

Maar dan. Hoewel het merendeel van de singles (83 procent) een goed sexleven onbetaalbaar vindt, heeft maar liefst een op de vijf vrouwen toch echt liever een rijke partner dan goede sex...En door naar het Britse Simplyhealth. Uit hun onderzoek naar de eetgewoontes van het volk rolde een zeer opmerkelijke uitslag: 41 procent van de Britten geeft liever een jaar lang sex op dan zijn of haar dagelijkse suikerdosis!Waar moet het heen met onze wereld, vraag je je af. Geld hebben geeft rust, en chocola een rush, maar van sex krijg je allebei. Dan is de keuze toch snel gemaakt..?