Corona Survival Guide: indoor avonturen

Corona Survival Guide: indoor avonturen

Voor als de verveling dreigt toe te slaan.

Alle planten zijn verzorgd, je werk is af, het hele huis is ge-Marie-Kondo'd en het is nog láng geen zes april - wat nu, om eens aangenaam bezig te blijven? Wij weten nog wel wat leuke afleiding voor je.

Movie night: reisfilms

Voor wie alleen nog maar droomt van reizen, nu het even niet mee kan: nieuwe reisplannen smeden en intussen af en toe even wegdromen op de bank. Hou bijvoorbeeld een heerlijke movie night met de beste reisfilms & documentaires: alleen al op Netflix vind je Expedition Happiness, Tales by night, Our Planet, Wild en Elsewhere: Alone in Africa.

Wereldgerechten

Corona Survival Guide: indoor avonturen

Gezien de geestdrift waarmee is gehamsterd heeft iedereen vermoedelijk genoeg in huis om gerechten uit álle wereldkeukens te kunnen koken. Eindelijk heb je de tijd om dat pannetje uren op het vuur te laten stoven of lastige recepten uit te proberen alsof je meedoet aan Masterchef. Wat gaat het worden, Pad Thai of een Griekse salade?

Investeer in je carrière

Corona Survival Guide: indoor avonturen

Misschien is dit de het moment om je carrière nieuw leven in te blazen. Leer iets nieuws of voeg extra kennis toe, al is het maar oefenen met een softwareprogramma dat je nog niet zo goed kent. Deze extra tijd stelt je in staat om je te verdiepen in onderwerpen waar je nieuwsgierig naar bent, maar nooit eerder ruimte voor had. Deze acht gerenommeerde universiteiten bieden gratis online cursussen aan, maar je kunt jezelf ook op YouTube laten bijspijkeren. Ook leuk: de taal leren van een land waar je graag nog eens heel wilt. 

Maak een fotoboek

Corona Survival Guide: indoor avonturen

Als je toch thuiszit, kun je misschien al die dozen vol reisfoto's eindelijk eens inplakken of van je digitale foto's een mooi fotoboek te maken. Als je toch bezig bent, misschien ook meteen een overzichtelijk systeem maken? Bezig zijn met foto's helpt om de mooie herinneringen op te halen die erbij horen en zo ben je toch even weg uit Coronaland.

Werk aan je bucketlist

Corona Survival Guide: indoor avonturen

Plan en stippel alvast je volgende reis uit, voor als we er weer op uit kunnen. Ook leuk: online reisblogs doorlezen om je volgende reisbestemming te bepalen. Meer reisinspiratie-voor-als-het-weer-kan vind je bij Holidu.

Foto's (c) iStock, Holidu

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in