Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wat wij als vrouw kunnen leren van de Française

Volgens de Amerikaanse schrijfster Debra Ollivier hebben Franse vrouwen een andere en voor een meer relaxte kijk op het leven. Zij kan het weten, want Debra heeft voor een lange tijd in Parijs gewoond. Volgens haar kunnen we veel leren van de Française. "Alle Françaises flirten, het is net zo gew...

Wat wij als vrouw kunnen leren van de Française

Volgens de Amerikaanse schrijfster Debra Ollivier hebben Franse vrouwen een andere en voor een meer relaxte kijk op het leven. Zij kan het weten, want Debra heeft voor een lange tijd in Parijs gewoond. Volgens haar kunnen we veel leren van de Française.

"Alle Françaises flirten, het is net zo gewoon als het eten van een baguette", zo vertelt ze. Volgens haar één van de redenen waardoor Franse dames makkelijker in het leven staan. 

Omarm ouder worden

Maar Debra zegt dat er meer 'Franse geheimen' zijn. Leef de Franse levensstijl en je zult meer genieten. Zo hebben Franse vrouwen geen behoefte om net zoals anderen te zijn. Daarnaast accepteren ze het verstrijken van de tijd en omarmen 'imperfectie'. Ze doen zich niet jonger voor dan ze zijn. Daarom zie je ook veel vrouwen met grijs haar. Het is niet nodig om het haar te verven.

Maak je niet druk

Verder is een Française een absolute levensgenieter. Ze maken zich niet al te druk over onbenullige zaken en concentreren zich op de hoofdzaken van een sprankelend en mooi sociaal en rijk leven met een goede fles wijn erbij. Et voilà: een aantal Franse tips om optimaal te genieten van het leven. Santé!