Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Vrouw Michael Bublé verbreekt voor het eerst de stilte: 'Godzijdank, ons kind is genezen'

Michael Bublé's vrouw, actrice Luisana Lopilato, heeft vandaag voor het eerst gesproken over haar zoons strijd tegen kanker, en zijn succesvolle behandeling in Los  Angeles.  Michael Bublé trad in november vorig jaar met het vreselijke nieuws naar buiten dat Noah (3) leverkanker had. De zanger en...

Vrouw Michael Bublé verbreekt voor het eerst de stilte: 'Godzijdank, ons kind is genezen'

Michael Bublé's vrouw, actrice Luisana Lopilato, heeft vandaag voor het eerst gesproken over haar zoons strijd tegen kanker, en zijn succesvolle behandeling in Los  Angeles. 

Michael Bublé trad in november vorig jaar met het vreselijke nieuws naar buiten dat Noah (3) leverkanker had. De zanger en zijn vrouw maakten meteen een eind aan al hun verplichtingen, om zich te kunnen focussen op het herstel van Noah.  

Terug naar Argentinië

Luisiana Lopilato, die samen met Michael ook zoontje Elias (1) heeft, sprak tijdens een persconferentie nadat de familie was teruggekeerd naar Argentinië, Luisiana's vaderland en het land waar het gezin woont.

Dankwoord voor doktoren én producers

De kleine Noah kreeg, nadat in zijn lever een tumor was verwijderd, vier maanden lang chemotherapie in de Verenigde Staten. In haar speech bedankte Luisiana de doktoren, maar ook haar fans en de producenten van haar nieuwe film, die de opnamen stopzetten zodat de actrice zo vaak als ze wilde bij haar zoon kon zijn.

'Ik waardeer het leven zoveel meer'

Vandaag zei ze: "Godzijdank, mijn zoon is genezen. Als dit soort situaties, zoals wij hebben meegemaakt, je overkomen, krijg je een andere kijk op het leven. Ik waardeer het leven nu zoveel meer, het hier en nu. Ik wil de mensen bedanken voor hun steun, voor hun gebeden, voor hun liefde."

Niet in je eentje

"Ik wil dat iedereen weet dat die liefde ons echt heeft bereikt. Het heeft ons geholpen om deze zware tijd door te komen. En al blijft het moeilijk om erover te praten, omdat het net allemaal is gebeurd, we voelen de liefde van iedereen, ook van de mensen die ons aanspreken op straat. Het is zo geweldig als je dit niet in je eentje hoeft te dragen en dat mensen van je houden." Prachtig verwoord. 

 

Feliz día de la madre !! Happy Mother's Day @luisanalopilato !! #myhero #bestmommy #bestfriend

Een bericht gedeeld door Michael Bublé (@michaelbuble) op