Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nicolette Kluijver toont met foto: het gaat beter na haar zware longoperatie

Er werd eind februari geschokt gereageerd, toen bekend werd dat er bij presentatrice Nicolette Kluijver (32) een voorstadium van longkanker was ontdekt. Begin deze maand onderging ze een zware longoperatie. “Gisteren heb ik de uitslag gekregen van een biopt dat is genomen uit mijn linker long. De...

Nicolette Kluijver toont met foto: het gaat beter na haar zware longoperatie

Er werd eind februari geschokt gereageerd, toen bekend werd dat er bij presentatrice Nicolette Kluijver (32) een voorstadium van longkanker was ontdekt. Begin deze maand onderging ze een zware longoperatie.

“Gisteren heb ik de uitslag gekregen van een biopt dat is genomen uit mijn linker long. De uitslag is niet goed", meldde Nicolette vorige maand.

Alweer in de stemming voor grapjes

"De onrustige cellen zijn ontstaan uit de tbc plek die vorig jaar bij mij is vastgesteld. Alles wijst nu op een voorstadium van longkanker. We zijn er op tijd bij en genezing is in mijn situatie heel goed mogelijk." En dat blijkt nu gelukkig. Half maart kon Nicolette melden dat de operatie was geslaagd, en inmiddels is ze ook alweer in de stemming voor grapjes, zoals wel blijkt uit onderstaande foto. De blonde schone heeft thuis 'haar eigen Boekenbal'.

 

Ik heb mijn eigen boekenbal ???#saturdaynight #readreadread

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

Schoon verklaard

Nicolette probeert thuis de draad van haar leven weer een beetje op te pakken. Ze wordt naar eigen zeggen flink in de watten gelegd door haar echtgenoot, plastisch chirurg Joost Staudt, en hun drie kinderen. Nicolette is inmiddels schoon verklaard. ,,De kanker is weg. Het is een gevecht geweest, maar ik wist dat ik kon winnen'', aldus een gelukkige Nicolette op Instagram.

Lees ook: 'Soms is het leven gewoon zó oneerlijk, en vandaag is zo'n dag'

Weer thuis wordt ze verwend met een lekker (en vrolijk) ontbijt. Mentaal is ze al ongelooflijk sterk, we hopen dat Nicolette ook snel weer fysiek de oude zal zijn. Beterschap!

 

Vandaag the sunny side up please! ?#ontbijtopbed #ikbenerweerhoor #fijnedagallemaal

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

Bron beeld: Edwin Janssen / Hollandse Hoogte