Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Leuk spel! Ticket To Ride Play Pink

Steun Pink Ribbon met deze roze set! Ticket to Ride, het populairste bordspel van Nederland, introduceert Ticket to Ride: Play Pink. Deze gelimiteerde editie is meer dan een leuke set roze treintjes om het bordspel mee te kunnen spelen, je steunt er meteen onderzoek naar borstkanker mee. Onderzoe...

Leuk spel! Ticket To Ride Play Pink

Steun Pink Ribbon met deze roze set!

Ticket to Ride, het populairste bordspel van Nederland, introduceert Ticket to Ride: Play Pink. Deze gelimiteerde editie is meer dan een leuke set roze treintjes om het bordspel mee te kunnen spelen, je steunt er meteen onderzoek naar borstkanker mee.

Onderzoek is nodig

Het is een triest feit: 1 op de 7 vrouwen krijgt te maken met borstkanker. Meer onderzoek naar de ziekte blijft daardoor hard nodig.

Spellenmaker Asmodee, bekend van onder andere Ticket to Ride, wil met deze speciale set een bijdrage leveren aan het op de kaart zetten en ondersteunen van de strijd tegen borstkanker, door de volledige opbrengsten te doneren aan Pink Ribbon.

Doe iets goeds, beleef er plezier aan

Marjolein Lubberman, CEO Asmodee The Netherlands: “Onderzoek, en dus geld, is van essentieel belang voor een ziekte waar zoveel vrouwen en hun gezinnen helaas mee geconfronteerd worden. Het is dan ook een kleine moeite dat wij financieel een steentje mogen bijdragen.”

Roze treinset

De speciale Play Pink treinset heeft de roze kleur van Pink Ribbon.

Het is een aantrekkelijke, kleurrijke aanvulling voor het basisspel Ticket to Ride Europe en een must-have voor Ticket to Ride fans.

De opbrengst gaat naar Pink Ribbon

Play Pink is vanaf 10 september o.a. verkrijgbaar bij Bruna, Wehkamp en Intertoys. Per verkocht product komt € 4,- ten goede van Pink Ribbon. Asmodee zal dit project zonder enig winstoogmerk uitvoeren en ook de aangesloten retailers zetten zich volledig belangeloos in.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in