Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Healthy lifestyle fan? Dan is dit festival iets voor jou!

De #goedbezig factor is hier enórm. Hardlopers, suppers, yoga'ers, bootcampers, ijsbaders en iedereen die houdt van een healthy lifestyle kan op 10, 11 en 12 juni 2022 haar of zijn hart ophalen tijdens Healthy Fest, vermoedelijk het  enige festival waar je niet brak, maar energiek vandaan komt. H...

Healthy lifestyle fan? Dan is dit festival iets voor jou!

De #goedbezig factor is hier enórm.

Hardlopers, suppers, yoga'ers, bootcampers, ijsbaders en iedereen die houdt van een healthy lifestyle kan op 10, 11 en 12 juni 2022 haar of zijn hart ophalen tijdens Healthy Fest, vermoedelijk het  enige festival waar je niet brak, maar energiek vandaan komt.

Het wordt gehouden in Center Parcs de Eemhof. Een ticket voor Healthy Fest biedt je lekker lang weekend weg inclusief 3 overnachtingen in een van de gloednieuwe cottages én geeft je toegang tot het driedaagse festival met meer dan 250 programma onderdelen.  

Het festival is een leuke manier om vrijblijvend kennis te maken met de laatste trends op het gebied van sport, fitness, vitaliteit, yoga, ontspanning, voeding en lifestyle. Je kunt zo eens het een en ander proberen, zonder dat je er meteen aan vast zit.

Voor meer informatie: Healthy Fest

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in