Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Een stabureau voor een prikje? Check!

Voor de thuiswerker die wil afwisselen. 'Zitten is het nieuwe roken' is het dreigement waarmee menig arts tegenwoordig schermt. Het is deels de reden dat het stabureau in opkomst is. Dat is niet geschikt om uren achter te werken, maar wel fijn voor de afwisseling. Nadeel is dat stabureaus vaak en...

Een stabureau voor een prikje? Check!

Voor de thuiswerker die wil afwisselen.

'Zitten is het nieuwe roken' is het dreigement waarmee menig arts tegenwoordig schermt. Het is deels de reden dat het stabureau in opkomst is. Dat is niet geschikt om uren achter te werken, maar wel fijn voor de afwisseling.

Nadeel is dat stabureaus vaak enorm grote dingen zijn waar een prijskaartje aanhangt. Zit je als thuiswerker aan de keukentafel of op de logeerkamer, dan heb je vermoedelijk meer aan een simpele oplossing die weinig plek inneemt en makkelijk kan worden neergezet en weer opgeborgen.

Enter de Harmoni, een Japans ontwerp dat in de verte een beetje op de TripTrap van Ikea lijkt: reuze Japandi, dus. Het is een standaard die je kunt installen op een hoogte die voor jou prettig werkt, met ruimte voor een laptop op ooghoogte, een normaal toetsenbord en een muis. De standaard wordt gemaakt in Europa, gemiddeld binnen een week geleverd en kost € 195.  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in