Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Designer Victoria Beckham krijgt kritiek op haar te slanke lijf

Designer Victoria Beckham heeft inmiddels naam gemaakt als ontwerper in modeland. Zelfs bij Kate Middleton bungelde er onlangs een Victoria aan haar arm. De zaken gaan dus goed in huize Beckham. Toch maken de fans van Victoria zich zorgen om de ex-Spice Girl. De reden? Ze zou veel te dun zijn. De...

Designer Victoria Beckham krijgt kritiek op haar te slanke lijf

Designer Victoria Beckham heeft inmiddels naam gemaakt als ontwerper in modeland. Zelfs bij Kate Middleton bungelde er onlangs een Victoria aan haar arm. De zaken gaan dus goed in huize Beckham. Toch maken de fans van Victoria zich zorgen om de ex-Spice Girl. De reden? Ze zou veel te dun zijn.

De aanleiding is een foto waarop Victoria te zien is met haar oudste zoon Brooklyn die zijn eerste fototentoonstelling presenteerde. De designer droeg een eigen creatie, waarin haar slanke figuur goed te zien was.

Te dun

Victoria staat bekend om haar strakke fitnessregime elke dag. Maar volgens haar volgers is ze doorgeslagen en is ze veel te dun. 'Haar been is de helft van de bovenbeen van haar zoon', zegt iemand. En: 'Waar zijn je benen, Victoria?', vraagt een ander. Bekijk de foto hieronder en oordeel zelf.

 

So proud of @brooklynbeckham X Thank u @christiesinc #whatisee X VB

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op