Modevlogger Anita op bezoek bij Edouard Vermeulen, de couturier van Máxima

Modevlogger Anita op bezoek bij Edouard Vermeulen, de couturier van Máxima

Er net zo mooi uitzien als koningin Máxima, dat zou ik graag willen. Dus toen ik de kans kreeg om Edouard Vermeulen van Modehuis Natan te ontmoeten, heb ik hem direct een aantal vragen gesteld.

Volgens Edouard Vermeulen is houding het allerbelangrijkste, dan de kleding en daarna pas de accessoires. Op de vraag hoe je er net zo mooi uit kunt zien als Máxima antwoordde hij: "Voor mij mag een vrouw vrouwelijk zijn, eigentijds, en een tikkeltje 'timeless!" 

Zelf een kijkje nemenWil je weten wat hij van blote armen, platte schoenen, juwelen en schoudertassen vindt, bekijk dan de video snel hieronder. Edouard Vermeulen heeft ook in winkel in op de PC Hooftstraat 23, Amsterdam.

Anita Willemars

Anita Willemars

Chef mode, beauty, lifestyle & reizen

Chef mode, beauty, lifestyle & reizen Anita Willemars (60) is verantwoordelijk voor alle lifestylepagina's Nouveau. Voor Nouveau test zij persoonlijk alle nieuwe fashion- en lifestyletrends uit (en stelt zich daarbij soms ook de gewetensvraag: kan dit nog wel na je veertigste?). Volg haar op instagram voor alle tips & tricks op mode en lifestyle gebied.