• Beauty

Modevlogger Anita laat zien: zo draag je de trends van 2017 als je 40+ bent

Modevlogger Anita laat zien: zo draag je de trends van 2017 als je 40+ bent

Hartstikke leuk, elk jaar weer die nieuwe modetrends, maar ze kunnen ook te jong zijn voor je leeftijd. Althans, dat denken we vaak al snel.

Een dagje ouder (en wijzer)Maar dat is nergens voor nodig, je kunt een fashion trend heel simpel afstemmen op je leeftijd. Nouveau's mode-expert Anita legt je uit hoe. "Heerlijk vind ik het elk seizoen weer om naar al die nieuwe trends te kijken. Maar nu ik een dagje ouder ben, durf ik toch niet meer klakkeloos elke trend aan te trekken."

Bekijk ook: Modevlogger Anita showt dé 5 jurken-trends van dit moment

Waar word je zelf blij van?En daarom geeft Anita haar visie op de trends van komend voorjaar, die uitermate geschikt zijn als je iets ouder bent. "Maar voor alles geldt natuurlijk, trek vooral aan  waar je zélf blij van wordt."

De trends:

  • Strepen, en dan juist het combineren van verschillende strepen in 1 outfit, dus dikke strepen, dunne strepen, gekleurde strepen etc.
  • Kant en transparant, het liefst in verschillende lagen, zodat het niet te sexy is. Investeer in mooi ondergoed!
  • Felle kleuren, jurken in heldere en felle kleuren zoals aardbei, fuchsia en kauwgomkleuren
  • 'Tudor Style': ruches en pofmouwen kenmerken deze trend. Wel graag een beetje punky stylen (met zwart dus).
  • Pyjama look, een heerlijk comfortabele look. Maar pas op met stylen, het mag er niet uitzien alsof je net uit bed komt.
  • 'Army Style': beige, kaki en camouflagekleuren, gecombineerd met militaire details.
Anita Willemars

Anita Willemars

Chef mode, beauty, lifestyle & reizen

Chef mode, beauty, lifestyle & reizen Anita Willemars (60) is verantwoordelijk voor alle lifestylepagina's Nouveau. Voor Nouveau test zij persoonlijk alle nieuwe fashion- en lifestyletrends uit (en stelt zich daarbij soms ook de gewetensvraag: kan dit nog wel na je veertigste?). Volg haar op instagram voor alle tips & tricks op mode en lifestyle gebied.