En nee, ik heb het niet over de nieuwe Chanel Bag, hoe verliefd ik er ook op ben. Sterker nog, ik heb het überhaupt niet over een ‘hebbeding’ en wat het nóg leuker maakt, is dat mijn Lief er ook van profiteert 😉

Moodswings en huilbuien

Eerlijk is eerlijk, ik ben mijn hele leven al een huilebalk. Dat begon al bij Waterschapsheuvel...

...en het is er later niet beter op geworden. Maar huilen bij muziek, een mooi boek of ontroerende film is toch nét even anders dan in (woedend) huilen uitbarsten omdat de koffiebonen op zijn, of serieus moordneigingen krijgen omdat de printer eerst 20 seconden moet opwarmen vooraleer een recept uit te spugen.

Terugval in depressie?

Met mijn verleden en ervaring met psychologen, antidepressiva én mezelf, ken ik moi zo langzamerhand wel een beetje dus toen ik langer dan een week een donkergrijze wolk boven me voelde hangen die weigerde ook maar 1 freakin’ centimeter op te schuiven voor een zonnestraal, dacht ik dat ik heel goed op mijn tellen moest gaan passen. Maar wat anders was, waren mijn constante zin in zoet, de klamme zweetaanvallen, plotsklaps een buik-als-een-donut ontdekken bij mezelf (hellup!), met als ‘toetje’ een akelig droge huid. En al met al was dit al best een poos aan de gang.

Lief en ik gaan om het jaar naar de Dr. Keulen Kliniek waar we compleet worden doorgelicht. Ik heb nu, op mijn 47e, dus al een stuk of vijf uitstrijkjes gehad, borstonderzoeken et cetera  Bovendien is er een arts waar ik vrijelijk al mijn gal mag spuwen over hoe ik me voel en wat ik zoal van mijn veranderende lijf vind. Uiteraard had ik van tevoren al wat gelezen over die *^%$#*-overgang, en dan vooral hoe je daar een beetje normaal doorheen kunt komen, want echt: ik ga geen acht jaar lopen hannesen en beroerd zijn als het niet hoeft. Ik had dus allang een oplossing bedacht: hormonen. En dus werd er direct een aanvullend bloedonderzoek gedaan. De uitslag begint met een O, en eindigt op – vergang. 

Wát een verademing!

Twee dagen later had ik mijn eigen doosje Femoston en mensen, dit is de uitvinding van de eeuw. Nog beter dan droogshampoo. En nog twee dagen verder slaap ik lekker, heb ik geen opvliegers meer en het allermooiste? Mijn Lief zei ongevraagd dat hij merkte hoeveel beter ik in mijn vel zit. Ik ben hier zó blij mee. Oké, die donutbuik zit er nog net zo, maar dat is van later zorg.

Geestelijke zwangerschap? Doe ff normaal!

Sommige mensen zoeken graag naar een diepere, spirituele betekenis van de overgang en volgens een theoloog ben ik nu zelfs geestelijk zwanger. Hou ‘ns op man! Seriously, zo’n opmerking kan echt alleen van een man komen, maar écht...

Niet geheimzinnig

Ik vertel het ook aan iedereen die het maar horen wil. Net als met mijn botox doe ik ook hier niet stiekem over. Waarom zou ik? Het is toch een uitkomst!

Borstkanker

En natuurlijk zijn er mensen die zeggen ‘Daar krijg je borstkanker van!’.

Voor die mensen even een ander perspectief: Vrouwen met een BMI boven de 30 die geen hormoontherapie gebruiken, hebben meer kans op borstkanker dan vrouwen zonder overgewicht die vijf jaar oestrogenen gebruiken. 

Dus ook al heb ik nu inderdaad een iets grotere kans om borstkanker te krijgen, de kans is heel klein en ik maak die afweging tegen een enorm groot en veel belangrijker voordeel: een betere kwaliteit van leven.

Reacties (6)

Casper
7/6 | 

Hallo dames en heren, ik ga via CASPAR vanuit Nederland maar woon in Duitsland. Ben hier om de wereld te laten weten dat alles mogelijk is. Ik heb er nooit aan gedacht om mijn vrouw terug te krijgen nadat we 2 en een half jaar waren gescheiden, waarvan ik dacht dat het het einde was, ik hou zoveel van haar en zij is de moeder van mijn 2 kinderen, ik heb alle mogelijke middelen geprobeerd om mijn gezin terug te krijgen voor de afgelopen 2 jaar, totdat Dr. Odudu mij te hulp kwam en me hielp met zijn krachten die ik niet kon geloven wat ik zag toen mijn vrouw met mijn 2 kinderen naar mij toe kwam binnen 24 uur nadat Dr. Odudu de betovering had uitgesproken. Het enige dat ik wil zeggen is dat ik een gelukkige man ben om mijn vrouw en mijn kinderen weer te krijgen met de hulp van Dr. Odudu. Mijn mensen die ooit een huwelijksprobleem, relatieprobleem en elk type probleem hebben, ik zal je adviseren contact op te nemen met Dr Odudu voor hulp via: odudutempleofanswer@gmail.com of bel / whatsapp hem op +2348050975978

jantinavanb@gmail.com
Joined15.12.2020
8/6 | 

Ik wil heer Bubuza bedanken voor het herstellen van mijn huwelijk, mijn vrouw heeft de scheiding aangevraagd en ik kon er niets aan doen, maar moest dagelijks huilen. Ik was diepbedroefd en ik smeekte mijn vrouw, maar ze zei dat ze vastbesloten was. Ik vertelde mijn vriend mijn probleem en hij vertelde me hoe Lord Bubuza zijn huwelijk herstelde met zijn betovering, dus nam ik onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn probleem en hij reageerde, ik deed precies wat Lord Bubuza vertelde ik en ik waren zo verrast ongeveer 15 uur later dat mijn vrouw huilend thuiskwam en me smeekte om haar te vergeven. Ze annuleerde de scheiding en we leven nu gelukkig. Lord Bubuza is een god op aarde die problemen oplost met zijn betovering. Heb je hulp nodig? Neem contact met hem op via WhatsApp:: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

Silvia Ariza
9/6 | 

Ik kan me nooit voorstellen dat ik dit zou doen, maar ik heb geen keus omdat mijn hart vol vreugde is, mijn man heeft mij en mijn kinderen 2 jaar verlaten en samenwonen met een andere vrouw, ik hou echt van hem en smeekte hem om terug naar huis te komen, maar hij zei hij is moe van onze verbintenis als man en vrouw. Dit was een schok voor mij omdat we geen ruzie maakten toen hij ons huis verliet, ik was in de gelegenheid om Dr Ajayi online tegen te komen, hij is een krachtige spreukmaker en ik legde hem mijn situatie uit en hij opende mijn ogen voor de reden waarom mijn man zich gedraagt ​​zoals hij doet, dr. Ajayi sprak een liefdesbetovering voor me uit en binnen 3 dagen is mijn man weer thuis, hij ging op zijn knieën zitten en verontschuldigde zich voor zijn onrecht dat hij mij en de kinderen heeft aangedaan en vandaag leven we gelukkig . U kunt contact opnemen met dr. Ajayi op zijn e-mail: drajayi1990@gmail.com of Whatsapp / Viber: +2347084887094 voor alles wat uw hart dwarszit en u zult blij zijn dat u het gedaan heeft.

jantinavanb@gmail.com
Joined15.12.2020
10/6 | 

I want to thank Mr. Bubuza for restoring my marriage, my wife filed for divorce and I couldn't help but cry daily. I was heartbroken and I begged my wife, but she said she was determined. I told my friend my problem and he told me how Lord Bubuza restored his marriage with his spell, so I immediately contacted Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. I told him my problem and he responded, I did exactly what Lord Bubuza told me and I were so surprised about 15 hours later that my wife came home crying and begging me to forgive her. She canceled the divorce and we now live happily. Lord Bubuza is a god on Earth who solves problems with his spell. Do you need help? Contact him via WhatsApp ::

Ken Adomas
11/6 | 

Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om een spreukmaker genaamd Dr. Ajayi te bedanken. Omdat hij hielp de vrede te herstellen in mijn gebroken huwelijk, leerde ik hem kennen via een vriend die hij met geluksgetallen hielp om veel te winnen in een loterij. ik wil niet in details treden, maar ik wil graag dat je weet dat dr. Ajayi een echte spirituele man is. ik zocht hulp uit verschillende bronnen maar er gebeurde niets totdat mijn vriend me aan hem voorstelde, ik contact met hem opnam over mijn gebroken huwelijk en alles aan hem uitlegde, hij vertelde me wat er moest gebeuren waaraan ik gehoorzaamde en vandaag ben ik een gelukkig man in mijn huwelijk kwam mijn vrouw thuis en zei dat ze niet langer wil scheiden en dankzij dr. Ajayi is ze zwanger van een jongetje en is mijn financiële status verbeterd. Als je hulp nodig hebt bij Wat je ook dwarszit, neem dan contact op met Dr Ajayi via e-mail drajayi1990@gmail.com of Whatsapp / Viber: +2347084887094 hij is 100% gegarandeerd.

edithwood1001@gmail.com
Joined17.2.2021
12/6 | 

Mijn naam is Edith Wood, ik wil iedereen vertellen over Dr. Ogundele, een geweldige man die mijn man binnen 24 uur voor mij terugbracht met zijn krachten, wat een machtige spreukmaker, als je op wat voor manier dan ook hulp nodig hebt. Ik raad je aan om contact met hem op te nemen via WhatsApp of Viber Chat: +27638836445. E-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Hij heeft de bevoegdheden om elk probleem, elke relatie, liefde of ziekte op te lossen. Zo super en echt bracht hij mijn man terug die me 9 jaar geleden verliet met zijn betovering.

More content below the advertising

Sylvia (1973). Geboren in het Gooi, wonend en werkend in het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland. Daar is ze in 2007 naartoe ‘geëmigreerd’ voor de liefde van haar leven. Een ondernemer met zijn bedrijf in het zuiden, dus verhuizen was voor hem geen optie. Sylvia leest zich suf aan nationaal en internationaal nieuws, heeft veel te veel (digitale) abonnementen op magazines en streamingdiensten en koopt meer boeken dan ze lezen kan. Heeft ook een guilty pleasure en dat is royal gossip. Wat ze ook heeft, is een duidelijke mening en die deelt ze onder andere via Nouveau. Meer weten? www.sylvia.nl 

Archief

2022
2021
2020
2019
2018
2017
More content below the advertising