Over een maand word ik 47. Nu is er niets mis met bijna 50 worden. Alleen, het betekent wel dat ik al dik over de helft ben. Naar mijn beste weten blies de oudste mens in mijn familie namelijk ergens rond de 85 de laatste adem uit. Persoonlijk hecht ik meer waarde aan kwaliteit dan aan kwantiteit, oftewel: liever 75 en in goede gezondheid, dan 90 en een bak ellende. Maar waar het om gaat, is dat ik misschien een beetje meer haast zou kunnen maken met mijn ‘ToDo’-lijstje want daar staat het één en ander op aan tijdrovende plannen.

Mijn Things-To-Do en Things-To-Learn:

 • Besluiten of ik nu wel of niet op Twitter blijf.
 • En Instagram, wat doe ik daarmee?
 • Een master worden op mijn eigen WordPress-site. Scheelt geld, én ik hoef niet te wachten tot ik aan de beurt ben.
 • Italiaans leren.
 • Maar éérst Cambridge Engels in plaats van dat lelijke Amerikaans-Engels. Lieve Nonnen, here I come!
 • Een geduldig mens zijn.
 • Piano leren spelen. Of saxofoon. Is ruimte-technisch misschien slimmer.
 • Op mijn handen lopen. Erop staan kan ik al, maar in beweging komen, ho maar.
 • Het fototoestel gebruiken zoals het bedoeld is, dus niet op standje ‘automatic’.
 • Maar het allerliefst, ik durf het bijna niet meer te tikken: een boek schrijven. Het probleem is alleen dat ik dat al een jaar of vijf roep. En soms tik ik ook wel wat. Dus ik heb nu een stuk of 33 losse stukjes. Die misschien wel heel mooi bij elkaar passen. Misschien ook niet. Het punt is dat ik er niet achter kom, zolang ik er niet mee aan de slag ga.
 • Op 1 april 2020 leef ik een jaar alcoholvrij. Dat wil ik volhouden. Dit zet ik er alleen bij om zeker te weten dat ik in ieder geval één ding kan afvinken.

Gelukkig heb ik ook nog een paar dingen die ik juist wil áfleren:

 1. Te veel en te vaak opmerkingen eruit flappen die ik beter niet kan maken
 2. Een hele reep Tony Chocolonely eten. Eén stukje, oké twee stukjes, is ook goed.
 3. Bingewatchen op Netflix. Die tijd kan ik beter besteden aan dat boek in wording.


 

Reacties (2)

Christy Walton
3/2 | 

Heb je een lening nodig? Bent u op zoek naar een lening? Heb je geprobeerd een lening te krijgen? solliciteer dan nu bij? (christywalton355@gmail.com) als je een betaalbare lening wilt krijgen. Hier wordt een lening aangeboden tegen een zeer lage rente van 2%. Neem nu contact met ons op als je interesse hebt.

Harriet Anderson
4/2 | 

Ik ontdekte dat mijn man iemand ziet. Hij begon laat thuis te komen van zijn werk, hij gaf nauwelijks meer om mij of de kinderen, soms gaat hij uit en komt ongeveer 2-3 dagen niet eens thuis. Ik heb er alles aan gedaan om dit probleem op te lossen, maar het mocht niet baten. Ik werd erg ongerust en had hulp nodig. Terwijl ik op een dag op internet aan het surfen was, kan dr. AJAYI helpen bij het oplossen van huwelijksproblemen, het herstellen van verbroken relaties, enzovoort. Dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik heb contact met hem opgenomen en hij heeft een spreuk voor me gedaan. Twee dagen later kwam mijn man naar me toe en verontschuldigde zich voor het onrecht dat hij had begaan en beloofde hij het nooit meer te doen. Sindsdien is alles weer normaal. Mijn familie leeft weer gelukkig samen. Allemaal dankzij Dr. AJAYI. Als je een spreukgever nodig hebt die een spreuk kan uitspreken die echt werkt, raad ik je aan contact met hem op te nemen. Hij zal je niet teleurstellen. Whatsapp / viber: +2347084887094 Mail: drajayi1990@gmail.com

More content below the advertising

Sylvia (1973). Geboren in het Gooi, wonend en werkend in het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland. Daar is ze in 2007 naartoe ‘geëmigreerd’ voor de liefde van haar leven. Een ondernemer met zijn bedrijf in het zuiden, dus verhuizen was voor hem geen optie. Sylvia leest zich suf aan nationaal en internationaal nieuws, heeft veel te veel (digitale) abonnementen op magazines en streamingdiensten en koopt meer boeken dan ze lezen kan. Heeft ook een guilty pleasure en dat is royal gossip. Wat ze ook heeft, is een duidelijke mening en die deelt ze onder andere via Nouveau. Meer weten? www.sylvia.nl 

Archief

2022
2021
2020
2019
2018
2017
More content below the advertising