Spoiler alert voor de mensen die deze serie nog niet kennen, maar wel nieuwsgierig zijn: scroll in één keer door naar beneden!

Anderhalf jaar geleden, in maart 2020, deelde ik deze kijktip met je.

Herinner je het je nog? Hoe Katherine en Eddie elkaar kwijtraakten? Dat Maggie niet alleen in het leven van Gary kwam maar ook belangrijk werd voor Delilah, en Rome? Hoe Rome en Regina zo ontzettend graag een kindje wilden? En dat Sophie, de dochter van Delilah, achter het grootste geheim van haar moeder kwam? Het einde van seizoen 2 was er eentje met een grote bang én een boel vragen en het wachten duurde, as always, veel te lang.

Maar nu is het derde seizoen eindelijk te streamen op Videoland. In z’n geheel want alle 18 (!) afleveringen staan live.

Dat betekent dat we maar liefst 12 uur lang weer mee kunnen leven met deze 30-ers en 40-ers.

En aflevering 1 duikt er direct vol in, dus hou de tissues maar binnen handbereik…

'Previously, on A million little things'

Ook als je seizoen 1 en 2 helemaal gekeken hebt, is het best een goed idee om de trailers nog een keer te kijken. Ik merkte dat ik toch wel een paar dingen vergeten was. (Ze moeten ons ook niet elke keer zo lang laten wachten!) Om je het zoeken te besparen, heb ik ze hieronder alvast voor je neergezet.  

Trailer seizoen 1

Trailer seizoen 2

En dan nu seizoen 3

Natuurlijk ontkomt Little Things niet aan Covid, en Rome wordt daar al snel mee geconfronteerd. Ook de dood van George Floyd, en daarmee Black Lives Matter, wordt verwerkt in de serie.

Rome en Regina worden hier hard door geraakt maar het dwingt de hele groep om hun eigen (onbewuste) opvattingen en (voor)oordelen  nog eens kritisch onder de loep te nemen.

Ondertussen worstelen Rome en Regina nog steeds met dat andere grote verdriet, terwijl Rome zijn eigen demonen onder ogen probeert te zien.

Katherine en Eddie moeten hun leven opnieuw vormgeven maar kan dat nog? En is Eddie wel helemaal eerlijk?

Gary en Darcy komen steeds nader tot elkaar maar met elk hun eigen rugzak, is dat niet heel eenvoudig. Bovendien is daar natuurlijk ook nog Maggie…

Een voorproefje van seizoen 3!

Voor de mensen die dit diamantje nog niet kennen

Ben je een ‘million little things’ virgin? Heel in het kort: Deze serie herinnert ons op een geweldige manier aan de kracht van vriendschap, en over klaarstaan voor de mensen waar je van houdt, in goede en slechte tijden.

Het is één van de beste dramaseries van de laatste jaren, maar er zit ook heel veel fijne humor in.

Hint: hou je van Brothers & Sisters, keek je Greenleaf, en is New Amsterdam jouw favoriet? Dan kun je ook gewoon direct beginnen met season 1, episode 1 😊

Nog niet helemaal overtuigd? Scroll dan even terug naar boven voor de officiële trailer van seizoen 1, zodat je kunt besluiten of het iets voor je is.

 

Reacties (1)

Davina Claire
2/1 | 

LENINGAANBIEDING VAN NOVELTY FINANCE"
Hallo!!! Heeft u een lening nodig? Zo ja, dan raad ik u aan om een ​​lening aan te vragen bij Novelty Finance.

Mijn naam is Davina Claire, ik ben de financieel directeur van Novelty Finance en u kunt een lening aanvragen bij mijn bedrijf en binnen 24 tot 48 uur een lening op uw rekening hebben staan. Het is mij opgevallen dat veel mensen het zo moeilijk vinden om een ​​lening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente, onvoldoende onderpand, de verhouding tussen schulden en inkomen, een lage kredietscore of andere redenen.

Bij NOVELTY FINANCE bieden we financieringsoplossingen. Wij bieden alle soorten leningen aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en vele andere). We bieden flexibele en meerdere leningopties, inclusief beveiligde en ongedekte leningen, langlopende en kortetermijnleningen die zijn afgestemd op uw financiële behoeften.

Voor vragen/vragen? - (Stuur een mail naar noveltyfinances@gmail.com of Bel / WhatsApp via: +447915601531)

We streven ernaar om lenen gemakkelijk, gemakkelijk en betaalbaar te maken.

Onze service is zeer snel, betrouwbaar en betrouwbaar en u kunt tot € 15 miljoen lenen tegen een gesubsidieerde rente van 3% per jaar. Wij zijn het juiste bedrijf om contact op te nemen als u dringend een lening nodig heeft.

Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer, onze service staat 24/7 voor u klaar. U kunt altijd en overal een lening aanvragen op uw eigen geschikte plek met uw telefoon of uw laptop, u hoeft alleen maar contact met ons op te nemen via
E-mail: (noveltyfinances@gmail.com) OF
bel en schrijf ons op WhatsApp via: +447915601531

We zijn altijd enthousiast om financiële steun te bieden.

More content below the advertising

Sylvia (1973). Geboren in het Gooi, wonend en werkend in het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland. Daar is ze in 2007 naartoe ‘geëmigreerd’ voor de liefde van haar leven. Een ondernemer met zijn bedrijf in het zuiden, dus verhuizen was voor hem geen optie. Sylvia leest zich suf aan nationaal en internationaal nieuws, heeft veel te veel (digitale) abonnementen op magazines en streamingdiensten en koopt meer boeken dan ze lezen kan. Heeft ook een guilty pleasure en dat is royal gossip. Wat ze ook heeft, is een duidelijke mening en die deelt ze onder andere via Nouveau. Meer weten? www.sylvia.nl 

Archief

2021
2020
2019
2018
2017

Instagram

More content below the advertising