Ciao Sicilia is de tweede thriller van bestsellerauteur Marelle Boersma in de serie Ik-vertrek thrillers. Als locatie koos ze het dorpje Modica dat bekend staat om haar chocolade. 

Anne is niet gelukkig met haar leven in Nederland. Ze is getrouwd met een crimineel met losse handjes die haar als zijn bezit ziet. Als ze de kans krijgt om een nieuw leven te beginnen grijpt ze deze kans met beide handen aan en vertrekt uit Nederland. Het moment dat Anne de envelop in een brievenbus laat vallen, weet ze dat ze nooit meer terug kan. Ze verandert ze haar naam in Sofia en gaat wonen in het stadje Modica op Sicilië in de hoop dat ze daar niet gevonden wordt...

More content below the advertising

Bestsellerauteur Marelle Boersma maakte haar droom werkelijkheid en vertrok naar Portugal met haar nieuwe liefde. Inmiddels organiseert ze daar heel succesvol schrijfvakanties en schrijft ze haar Ik-vertrek thrillers. Ciao Sicilia is Marelle’s tweede thriller in deze serie. Als locatie koos ze het dorpje Modica dat bekend staat om haar chocolade. Al in de tijd van de Azteken werd daar chocolade gemaakt.

Winactie
Nouveau mag 3 boeken en 3 ebooks weggeven? Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij een van de winnaars.

 

Op zoek naar een stedentrip naar New York, Londen of Dubai? Een goedkope zonvakantie naar Spanje, Griekenland of Curacao of een verre reis naar Bali, Thailand, Dominicaanse Republiek of Mexico? Bij TravelHunter vind je altijd de goedkoopste aanbiedingen van het moment! 

TravelHunter biedt gemak bij het vinden van goede vakantie deals. Elke dag selecteren zij de beste deals voor de bezoekers van hun website. Zij struinen over het net op zoek naar aanbiedingen voor zonvakanties, verre reizen en stedentrips. En voor mensen die afhankelijk zijn van schoolvakanties is er een aparte pagina met deals binnen de zomervakantie, meivakantie en herfstvakantie.   

Kijk voor meer informatie op TravelHunter.nl.

More content below the advertising


Winactie

Wil jij binnenkort heerlijk op reis? Nouveau mag een vakantievouchter t.w.v. € 250,- weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet zit jij binnenkort in het vliegtuig.

 

Hartverscheurend en betoverend boek over de hedendaagse Syrische Nour vervlochten met een verhaal over de Middeleeuwse Rawiya, die zich vermomt als jongen. Als Nour en haar moeder moeten vluchten, nemen ze dezelfde, riskante route als Rawiya honderden jaren eerder. 

De kaart van zout en sterren van Jennifer Zeynab Joukhadar is een betoverend boek voor liefhebbers van De zoon van de verhalenverteller.

More content below the advertising

Jennifer Zeynab Joukhadar vertelt het hartverscheurende verhaal van een hedendaags Syrisch meisje en een middeleeuwse avonturier, en beide verhaallijnen zijn even sterk en meeslepend. Wanneer Nours vader overlijdt, besluit haar moeder met haar drie dochters terug te verhuizen van New York naar Syrië. Nour probeert de herinnering aan haar vader levend te houden door zijn verhalen over Rawiya te herhalen, een meisje in de twaalfde eeuw dat zich vermomt als jongen om bij een beroemde kaartenmaker in dienst te treden. Syrië blijkt veranderd en al snel bereikt het geweld Homs. De familie wordt gedwongen te vluchten, en ze nemen dezelfde route als Rawiya honderden jaren eerder. Die is niet geheel zonder gevaar en ze komen voor een keuze te staan die het gezin voorgoed uiteen kan laten vallen. 

Winactie

Nouveau mag 5x dit boek weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij één van de winnaars.