Dit slimme deurslot maakt je huis veiliger en je leven makkelijker.

Met de vakantie voor de deur kan het je een net even wat geruster gevoel geven: het slimme deurslot Linus van Yale.

Dit slimme deurslot is een veilige buffer waarmee je altijd en overal jouw deur kunt vergrendelen en ontgrendelen.

Schakel over op sleutelloze toegang, kijk wie er wanneer binnenkomt, verstrek virtuele gastsleutels en controleer of de deur open of dicht is via de Yale Access App.

Het slimme deurslot van Yale is gebaseerd op 180 jaar ervaring op het gebied van beveiliging.

Dit kan het slimme slot allemaal

  • Linus® vergrendelt en ontgrendelt automatisch jouw deur als je weggaat of thuiskomt.
  • Ben je iemand die vaak even terugloopt om te checken of de deur op slot is? Met de automatische vergrendeling hoeft dat niet meer en wil je het toch controleren, dan heb je de app.
  • Geef familie, vrienden of bezoekers toegang tot jouw huis via de Yale Access app, ongeacht waar je bent.
  • Verander je smartphone of Apple Watch in een sleutel: vergrendel en ontgrendel je deur met de Yale Access app.
  • Veiligheid voorop: je Yale Access-account wordt beschermd door tweevoudige verificatie. 

Meteen een lamp aan

Het slimme deurslot van Yale kan samenwerken met Philips Hue, de marktleider op het gebied van slimme verlichting. De integratie tussen beide producten maakt je leven net iets makkelijker.

Philips Hue Flourish LED tafellamp

Want, hoe fijn zou het zijn als de verlichting in de gang aangaat zodra de deur van het slot wordt gedraaid? Of een trucje te hebben om niet te vergeten het licht uit te doen als je van huis weggaat? De nieuwe integratie biedt precies dat!

Ook te koppelen aan Google Home

Je kunt het slimme deurslot Linus ook integreren met Google Home. Zo kun je het slot vergrendelen/ontgrendelen en de status van het slot checken via een Google Assistant-luidspreker of via de Google Home-app. 

Google vraagt je om een spraakpincode als je de deur wilt ontgrendelen.

Extra accessoire: Smart Keypad

Dit extra accessoire biedt veilige toegang tot je huis met een code. Zo hoef je nooit meer sleutels onder de mat of onder een bloempot te laten liggen. Maak gewoon een unieke toegangscode aan voor familie en gasten om toegang te krijgen tot jouw huis zonder sleutel of smartphone.

Ook handig om bijvoorbeeld de hondenuitlaatservice, schoonmaker of klusjesman binnen te kunnen laten. Het Smart Keypad is een losse accessoire en werkt alleen in combinatie met het slimme deurslot Linus® via de Yale Access App

De installatie is een fluitje van een cent

Het slimme deurslot Linus kan eenvoudig worden geïnstalleerd over de bestaande cilinder. Dit doe je aan de binnenkant van je voordeur.

Je behoudt dus niet alleen de originele sleutels, maar je voordeur ziet er van buitenaf ook nog eens hetzelfde uit als voorheen. De slimme functies zijn van buitenaf namelijk niet zichtbaar.

Doe voor je meedoet even de cilinder check voor je huidige slot, om te kijken of het past.  

Voor meer informatie: het slimme deurslot Linus van Yale.

Doe mee & win!

Nouveau mag een Linus slim deurslot van Yale ter waarde van € 249,99 weggeven én een bijbehorende Bridge Connect ter waarde van € 79,99, samen goed voor € 329,98. Vul het formulier in, wie weet kun jij dan straks met een gerust hart de deur achter je dicht trekken!