Whip is écht een feestje voor je gezicht.

De droom van elke vrouw, zeker in de zomer: verzorging die niet plakkerig aanvoelt en waar je het niet nóg warmer van krijgt. Dag 4 van Nouveau's Grote Summer Give-Away staat in het teken van de verrukkelijke nieuwe whips! 

Olaz Whip Regenerist SPF30
De whip is een revolutionair nieuw gezichtscrème-concept van Olaz. De eerste gezichtscrème ter wereld die volledig verzorgt en tóch niet vet aanvoelt op je huid. Een innovatie die mogelijk was door de ontwikkeling van een volkomen nieuwe technologie: Active Rush Technology.

De Olaz Whips-lijn is de grootste Olaz-innovatie in 10 jaar en werd juichend ontvangen door de Nederlandse beautyjournalisten. Eén van hen beschreef het ‘Whip-gevoel’ zo: “Als je op zoek gaat naar de juiste woorden die passen bij een crème-formule die niet glimt; en die niet te vet is en dus niet plakkerig maar juist luchtig aanvoelt... Ja, dan kom je op de omschrijving alsof het superluchtig geklopte slagroom is!”

Olaz Whips dankt haar vederlichte gevoel zoals gezegd aan Active Rush technology. Een technologie waarbij een 3D structuur gevormd wordt waarin de werkzame hydraterende en verzorgende stoffen zijn opgenomen die razendsnel worden overgedragen aan de huid. Om te illustreren hoe efficiënt dit is: 1 gram Whip-crème bevat dezelfde hoeveelheid hydraterende en actief-verzorgende ingrediënten waar normaal gesproken 1000 gram crème voor nodig was! Zodra de crème met de huid in contact komt, verandert het onmiddellijk in een ultrafijne vloeibare substantie als een lotion-milk.

Olaz Whips werkt voor iedereen!
Sommige crèmes zijn net iets te rijk en te vettig voor sommige vrouwen. Maar je wilt als merk ook hen die uitstekende alles-kunnende ingrediënten niet onthouden. Dankzij Olaz Whip hebben nu alle vrouwen de mogelijkheid om hun huid optimaal te verzorgen. In Nederland is de Whips-lijn in drie verschillende varianten verkrijgbaar: Regenerist, Total Effects en Regenerist met SPF30.

Nieuwe Olaz Total Effects Whip Moisturiser 
Biedt een lichte en volledige voeding. De formule is gebaseerd op Olaz’ Active Rush Technology™ met geavanceerd VitaNiacin Complex II en de vitamines C & E om de vroegtijdige tekenen van veroudering te bestrijden.

Nieuwe Olaz Regenerist Whip Moisturiser
Vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels. De crème hydrateert en verbetert de elasticiteit en stevigheid, waardoor de huid een gelifte look & feel krijgt. Daarnaast herstellen de oppervlaktecellen van de huid dankzij de Active Rush Technology™  met Amino-Peptide Complex II. Olaz Regenerist Whip Moisturiser is ook beschikbaar in een SPF30 variant.

Win Olaz Summer Hits!
Nouveau mag 3 pakketten weggeven: Regenerist Whip met SPF30, de Deep Hydrating Eyegel en de Olaz Daily Facials. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij een van de winnaars. Deze actie is gesloten!

Article continues after the ad