Breng een vleugje vrolijkheid in je garderobe 🌞

Niets maakt je look zo af als een leuke tas en die heeft Unisa in allerlei kleuren en formaten, allemaal met lente- en zomervibes.

Het label staat bekend om haar vakmanschap, wat je terugziet in de modellen. Je hebt keuze tussen middelgrote silhouetten die handig zijn in het dagelijks leven…

…en treft er ook trendtassen aan, zoals de Zelora: zeer zacht leer met een plooisluiting, in vier kleuren verkrijgbaar.

Verder in de collectie wat kleinere formaten om mee te nemen als je uitgaat, een feestje hebt of gewoon niet zoveel mee hoeft te nemen. Blikvanger is de Zbruna met een trendy grove schakelketting als handvat. Er zit ook een schouderriem bij, zodat je hem eveneens kunt dragen als schoudertas of crossbody.  

Daarnaast wordt stevig geïnvesteerd in duurzaamheid. Zo is Unisa enthousiast over hun Ecolinomateriaal, de Wash Me lijn en de Zpia: shoppers gemaakt van  Ecowool, 100% gerecycleerd materiaal uit plastic afvalflessen, die zowel duurzaam als praktisch zijn.

Kijk voor de hele nieuwe collectie tassen en schoenen op Unisa.

Doe mee en win!

Nouveau mag een hippe Unisa Zbruno handtas ter waarde van € 99,90 weggeven! Vul het formulier in, wie weet flaneer jij dan straks wel met deze leuke tas!