Waar je ook bent, hij filtert ongewenste geluiden.

Stilstaan bij een bushalte, per trein naar Londen, een lange vlucht naar Tokyo of een luidruchtige kantoortuin – de WH-1000XM3 filtert automatisch ongewenste geluiden op iedere locatie. Deze headphone is voorzien van toonaangevende noise cancelling dankzij de nieuwe HD Noise Cancelling QN1 Processor.

Door deze innovatie filtert dit model vier keer beter dan zijn voorganger. Dagelijkse achtergrondgeluiden zoals straatlawaai en stemgeluiden zijn niet langer hoorbaar. De 1000XM3 beschikt over Dual Noise Sensor-technologie. Deze functie vangt omgevingsgeluid met twee microfoons en analyseert dit via de nieuwe processor. Vervolgens worden alle storende geluiden tot een minimum gereduceerd. De dubbele microfoons zijn tevens geschikt om handsfree te bellen.

Article continues after the ad

Wil je toch even deel uitmaken van je omgeving, dan is er de “Quick Attention” modus. Deze is eenvoudig te benaderen via een touch-pad aan de rechteroorschelp van de 1000XM3. Door aanraking via de handpalm wordt de noisecancelling tijdelijk uitgeschakeld en activeren de microfoons. Op deze manier is het mogelijk een gesprek te voeren of aankondiging te beluisteren – zonder de headphone af te hoeven zetten.

Via dit touch-pad kan tevens van nummer gewijzigd worden, is het volume instelbaar en kan een telefoongesprek worden opgenomen. De 1000XM3 is compatibel met Google Assistant. Via deze assistent kan via spraakcommando’s een smartphone of tablet aangestuurd worden.

Even op een rijtje

  • Draadlozenoise cancelling over-ear headphone met HD Noise Cancelling QN1 Processor
  • Zeer prettig draagcomfort dankzij nieuw ergonomisch ontwerp
  • Quick Charging-functie om 5 uur van muziek te genieten na slechts 10 minuten opladen
  • Stijlvol design en verkrijgbaar in de kleuren zwart en zilver
  • Gepersonaliseerd luisteren via Sony Headphones Connect-app voor Android en IOS
  • Uitgerust met "Atmospheric Pressure Optimising"-functie die atmosferische druk in het vliegtuig analyseert en noise cancelling hierop afstelt
  • "Adaptive Sound Control”-functie meet het gebruiksmoment en optimaliseert de ruisonderdrukking

Doe mee & win! 

Nouveau mag een  Sony WH-1000XM3 ter waarde van € 380 weggeven. Vul het formulier in en maak kans op deze noise cancelling koptelefoon! Deze actie is gesloten!