Het is stiekem nog een groot taboe: mannen die zich laten verfraaien door middel van een plastisch chirurgische ingreep. Maar het gebeurt heel vaak. En deze BN'er komt daar gewoon, met foto, voor uit. 

Degene die het taboe doorbreekt, is radio 538-dj Barry Paf (37). Hij liet afgelopen week zijn wallen operatief verwijderen en maakt daar geen geheim van.

Lees ook: Nouveau's grote plastische chirurgie enquête: alle opmerkelijke resultaten lees je hier

'Heel lang getwijfeld'
Barry deelde een foto (zie onder) van na de operatie op Instagram. Hij schrijft erbij: "Na heel lang getwijfeld te hebben, heb ik besloten mijn wallen weg te laten halen. Het was iets wat ik al heel lang wilde en me heel erg aan ergerde. Het was best een heftige ingreep, maar gelukkig heel goed gegaan."

 

Lieve vrienden, ik ben even een weekje thuis. Ik dacht, ik deel ook alles als het goed met me gaat, dus ook dit vond ik dat ik moest delen. Na heel lang getwijfeld te hebben heb ik besloten mijn wallen weg te laten halen. Het was iets wat ik al heel lang wilde en me heel erg aan ergerde. Het was best een heftige ingreep, maar gelukkig heel goed gegaan. Over een week kan ik jullie het resultaat laten zien! Het kan zijn dat er nu een discussie gaat ontploffen rondom plastische chirurgie. Ik promoot verder geen plastische chirurgie, maar ik vind dat als je iets voor jezelf doet en er al heel lang en goed over na hebt gedacht dat het voor sommige mensen een oplossing kan bieden. Voor nu blijf ik dus nog even lekker thuis bijkomen en word gelukkig goed verzorgd door mijn lieve vriendje Jordi. X Barry

Een bericht gedeeld door Barry Paf (@barrypaf) op

'Ik promoot het niet'
De dj meldt ook dat hij de komende week thuis blijft. "Over een week kan ik jullie het resultaat laten zien! Ik promoot verder geen plastische chirurgie, maar ik vind dat als je iets voor jezelf doet en er al heel lang en goed over na hebt gedacht, dat het voor sommige mensen een oplossing kan bieden." Daar zijn wij het roerend mee eens.

Bij Shownieuws legt Barry Paf uit hoe de operatie in zijn werk ging:

 

Snotteren en jeukende ogen. Die ellendige hooikoorts speelt weer op. Wat kun je eraan doen? Nou gewoon, simpelweg een gin-tonic drinken. Dat lijkt ons geen straf! Hier lees je waarom juist die G&T je van je hooikoorts af helpt.

Waarom? Omdat dit drankje weinig histamine en sulfiet bevatten. Stoffen die wel flink aanwezig zijn in bijvoorbeeld bier en wijn. Die stoffen kunnen juist een allergische reactie veroorzaken. Een gin-tonic is dus een beter alternatief voor hooikoorts- en astmapatiënten.

Astma en hooikoorts

Deze gin-tonic tip komt overwaaien uit Groot-Brittanië. De Britse Astmastichting voerde een onderzoek uit naar welke drankjes de symptomen van astma versterken, en welke niet.

Want ja, astma en hooikoorts hebben overeenkomsten. Zo komt bij beide condities de stof histamine vrij bij een allergische reactie.

Santé

En wat bleek uit het onderzoek: maar liefst 64 procent gaf aan meer last van klachten te hebben bij bepaalde alcoholhoudende dranken: rode wijn, witte wijn, bier en cider. Niet bij gin-tonic dus. Een goede reden om er eentje te drinken op een mooie warme zomerse dag!

 

Voor mooie benen moet je ze door de blikken van mannen laten masseren, aldus Marlene Dietrich. Maar ze zelf wat aandacht geven, werkt ook. Dus als het weer is om te flaneren met je prachtige benen, kijk dan eerst hier even.

Na een lange winter ingepakt te hebben gezeten, gaan we nu onze benen weer laten zien. Zijn ze glad geschoren, goed gescrubd en mooi zongebruind?

Volg deze tips en je zomer begint nu al een beetje(zeker met de temperaturen van dit weekend).

Scrubben

Scrub de benen minstens eenmaal per week van top tot teen. Zo poets je het laagje opgehoopte, dode huidcellen richting doucheput en wordt de celvernieuwing gestimuleerd.

Exfoliëren maakt de huid zachter, gladder en bevordert het effect van bodyproducten. Een mix van geurende oliën en zoutkristallen is The Body Shop Secrets of the World Brazilian Cupuaçu Scrub-in-Oil. 

        Lees ook: Handig: 7 x zo geniet je langer van gladde benen

Ontharen

Hoe je de benen ook onthaart: maak ze gerust van hiel tot heup haarvrij. Het is een fabeltje dat je de haartjes op de dijbenen niet zou mogen verwijderen omdat ze dan sterker terug groeien.

Maak de huid vooraf goed vochtig en gebruik altijd een scheerproduct, zoals een mousse of olie. Het geeft minder kans op irritaties en de huid voelt nog zachter. Als je om de drie dagen scheert, voorkom je stoppels. 

Masseren met bodycrème

Trakteer je benen elke dag van hiel tot heup op een rijke bodycrème of voedende olie. Zo’n massage hoeft maar vijf minuten te duren: strijk met vlakke handen in drukkende, opwaartse bewegingen om meteen de bloedcirculatie te stimuleren. 

Alternatief

Alleen de suggestie geven van blote benen kan ook: Wolford heeft de dunste nude zomerpanty Naked 8 denier (in 6 tinten, ook stay-ups, € 18,- via www.wolfordshop-nl).