Bij aankomst in Portugal, waar ons koningspaar de komende dagen op staatsbezoek is, droeg Máxima een wel heel opvallende ketting.

Het collier komt uit de nieuwe collectie van een van haar favoriete designers: Jan Taminiau. Die de koningin eerder dit jaar ook al eens van een flinke kever voorzag, toen in brochevorm

In maart...

En maandagavond in Portugal.

Die kleurige outfit (de blouse was van Cos), dat opvallende sieraad… mooi niet dat iemand in Portugal de aankomst van Máxima gemist heeft. Wij houden je de komende dagen op de hoogte van haar mode-uitspattingen aldaar.


Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: