Al decennialang haar dubbelganger

Ze heeft dezelfde lengte en houding, en daar bleek de Britse Ella Slack een hele carrière op te kunnen bouwen: zij is de vaste stand-in van koningin Elizabeth.

Als er iets gerepeteerd moet worden, heeft Elizabeth daar vanzelfsprekend tijd voor noch zin in. Gelukkig is er altijd een oplossing: vaak in de vorm van Ella Slack.

Zij neemt met veel plezier plaats in een koets, op een podium of boven de troon (ze mag ‘m nooit aanraken) zodat cameramensen en organisatoren precies weten hoe het eruit ziet als koningin Elizabeth later wél ter plaatse is. In het filmpje hieronder biedt ze een grappig inkijkje in haar bijzondere baan.

 

Een week, vier heel verschillende outfits. Meghan Markle trok voor haar drukste royal dagen tot nog toe alles uit de kast.

Van receptie tot royal birthday: de week die achter ons ligt was druk voor prins Harry en verloofde Meghan Markle. Die vier keer de kans kreeg om zich van haar beste modekant te laten zien in drie dagen tijd.

Woensdag 18 april
In een midi-jurk van Altuzarra en blazer van Camilla and Marc
Bij het Commonwealth Youth Forum

Donderdag 19 april
In een zwarte jurk van Black Halo
Bij de Women’s Empowerment-receptie

Zaterdag 21 april - overdag
In een groene jurk van Self Portrait
Bij de Invictus Games-receptie

Zaterdag 21 april - 's avonds
In een blauwe capejurk van Stella McCartney
Bij het verjaardagsconcert van koningin Elizabeth

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Volgens de Daily Mail is Kate vroeg in de ochtend opgenomen. Ze kwam met de auto, samen met haar man Prins William, aan bij het St. Mary's Hospital in Londen. Ze maakt zich klaar om te bevallen van het derde kind van het stel in de private Lindo Wing.

De pers en Britse royalty-fans kamperen al dagenlang voor het ziekenhuis waar het nu toch echt te lijkt beginnen.

We houden je op de hoogte!