Een wollen huwelijksjubileum in Engeland. William en Kate gaven elkaar op 29 april 2011 het jawoord. Hier een terugblik op die mooie dag en de leukste foto’s.

Het stel leerde elkaar kennen in 2001 tijdens hun studie aan de universiteit van het Schotse St. Andrews. Kate had toen een relatie, maar toen die twee jaar later strandde, stond William daar met open armen om haar op te vangen.

Ze verloofden zich in oktober 2010. William ging in Kenia op zijn knieën voor de vrouw van zijn dromen. Hij gaf haar daarbij de blauw saffieren ring die prins Charles aan Diana gaf toen hij haar ten huwelijk vroeg in 1981.

Kate kleedde zich bij de bekendmaking ook in het blauw als ode aan de overleden moeder van William.

De huwelijksvoltrekking werd wereldwijd door 2 miljard mensen gevolgd.

En er stonden zo’n 600.000 mensen langs de route die de koets aflegde. Kate droeg een jurk van Alexander McQueen en een tiara van Cartier die Queen Elizabeth haar leende voor de gelegenheid.

Het was ook het begin van de bekendheid van Kate’s zusje Pippa Middleton die in het oog sprong door haar stijlvolle jurk. Royalty-watchers hoopten even dat Prins Harry haar het hof zou maken...

Op het officiële Instagram-account van William en Kate, bedanken ze iedereen voor de felicitaties en plaatsten daarbij dit leuke kiekje:

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Beeld: ANP

Meghan Markle is dol op de clutch als accessoire, net als haar schoonzus Kate en haar zus Pippa. Niet zo gek dus dat ze alledrie vaak met eentje gespot worden. 

Een oplettende blogger is onlangs wat opgevallen.

'Rietje'

Of het nu een gevalletje toeval is of niet, maar grappig is het wel. Zowel Pippa als Meghan blijken over dezelfde clutch te beschikken. Namelijk een rieten exemplaar van J.Crew (was te koop voor zo'n 60 euro). 

Sold out

De Duchess of Sussex droeg hem onlangs bij de Sentebale polowedstrijd van manlief Harry en Pippa had hem twee keer bij zich tijdens Wimbledon. Je begrijpt toen blogger Middleton Maven hierachter kwam en erover schreef, was de clutch in rap tempo uitverkocht helaas. 

Wie draagt de clutch volgens jullie beter, Meghan of Pippa?

 

Bron: People Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Het is al een tijdje stil rondom ons koningspaar, vanwege de zomervakantie natuurlijk. Maar komende week keren de Oranjes dan toch eindelijk weer terug naar Wassenaar. Al is het de vraag wanneer we Máxima voor het eerst weer aan het werk zien.

Het is nog heel even vakantie, in De Eikenhorst. De meiden hoeven pas maandag de 27e weer naar school, en op die dag begint ook het werkschema van de koning weer. Die opent die dag het mbo-jaar 2018-2019 in Tilburg.

Agenda
Voor Máxima staat echter pas op 10 september een eerste werkverplichting in de agenda: dan opent zij een theater in Meierijstad. Overigens is het heus de verwachting dat de koningin voor die datum alweer gespot wordt. Er zullen de komende weken meer agendapunten worden toegevoegd voor Máxima, en ze staat er ook om bekend regelmatig onaangekondigd ergens op bezoek te gaan. Zodra het zover is, lees je er uiteraard over hier op Nouveau.nl.

Hoe lang we precies nog moeten wachten op de eerste foto's van Máxima post-vakantie, is dus nog niet bekend. Maar gezien de schema's van de meiden en Willem-Alexander, lijkt het wel zeker dat de royals komende week in elk geval terugkeren op Nederlandse bodem. We hebben ze gemist deze zomer.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in