Op de runway, frontrow of bij de afterparties: de royals lieten zich weer lekker zien, tijdens Fashion Month.

Dat de royals gretig meekijken met de diverse modeshows in New York, Parijs en Milaan is natuurlijk welbekend. Al is het voor veel koningshuizen toch een beetje not done om dat met de rest van het volk te doen tijdens de show zelf. Toch maakten deze drie royals een uitzondering. Maar wel elk op hun eigen manier.

Charlene van Monaco vloog zoals bijna elk jaar naar Parijs voor de show van Akris. Waar ze keurig frontrow zat, en een prachtig (en hipper dan gebruikelijk - dat doet Charlene altijd tijdens fashion week) uithangbord voor het merk vormde.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

💖 Paris Fashion Week 💖 • After engagements yesterday in Monaco, Princess Charlene was in Paris today. • She attended Akris show, and saw their new spring/summer collection .💜 • Pictures together with brands creative director Albert Kriemler. • • • • • #princealbert #princealbertofmonaco #princesscharlene #princesscharleneofmonaco #princessgabriella #princessgabriellaofmonaco #princejacques #princejacquesofmonaco #royalfamilyofmonaco #monacoroyals #monaco #beatriceborromeo #pierrecasiraghi #andreacasiraghi #tatianasantodomingo #princesscaroline #princessalexandraofhanover #parisfashionweek #Paris #fashion #akris

Een bericht gedeeld door royalty_fan3 (@royalty_fan_3) op

Nichtje Pauline Ducruet (de dochter van prinses Stéphanie) woont in New York, en staat te boek als een echt modepoppetje. Niet voor niets kwam ze in NYC aanwaaien voor de show en héél belangrijk de afterparty van Tom Ford. Ze werd ook gezien in Milaan en Parijs, parce que pourquoi pas?

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

PRINTS

Een bericht gedeeld door Pauline Ducruet (@paulinedcrt) op

En Kitty Spencer, het nichtje van prinses Diana, pakte het nóg anders aan. Zij mag dan geen echte royal-titel hebben, maar in de modewereld is ze welbekend. Zij liep dit jaar zelfs óp de catwalk in Milaan, voor Dolce & Gabbana.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Ze zijn er vroeg bij dit jaar, maar Prins Charles, Prins William en Prins Harry deelden gisteren alledrie hun kerstkaarten op social media. En daar zitten heel wat leuke plaatjes tussen!

De foto is afgelopen zomer gemaakt door Hugo Burnand. Hij was tijdens het huwelijk van prins William en Kate de officiële bruiloftsfotograaf dus hij weet wel hoe je een koninklijk paar goed op de foto zet.

"Ik wens u allen een heel gelukkige kerst en nieuwjaar", staat er op het kaartje dat in de kerstboom hangt. Op de foto naast de tekst zit de prins van Wales samen met Camilla op een bankje in de tuin van Clarence House.

William deelde een leuke foto van heel de familie als kerstwens.

En Prins Harry koos voor een nieuw vrijgegeven foto die genomen werd op zijn trouwdag met Meghan.

Beeld: Pinterest

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Onze koningin sjeeste de afgelopen weken weer van hot naar her met de koninklijke koffers. Inmiddels kennen we de kast van Máxima dus van binnenuit. Wat haar erg goed staat: pied-de-poule.

 

 

En daar zagen we de koningin ook vaak in verschijnen. Daarom hieronder een mooi lijstje. 

1. Van top tot teen

Toen de president van Singapore samen met haar man een bezoek bracht aan Nederland koos de koningin voor pied-de-poule. En wel van top tot teen. De stijlvolle outfit is van Natan.

2. Twinning

De koningin en de Belgische koningin Mathilde leken wel modezusjes in 2007. De twee droegen bij een bezoek aan het Gemeentemuseum in Den Haag allebei een outfit in dezelfde print. Mathilde droeg een jas van Edouard. Maxima koos voor Oscar de la Renta. 

3. Recyclen

Máxima gaat ook weleens op de recycle-tour. Toen ze een bezoek bracht aan Zwitserland zagen we een broekpak voorbij komen die we al eerder hadden gespot. En wel twaalf dagen voor haar bezoek aan het land. De koningin droeg het pak (Natan) eerder bij de opening van Musis in Arnhem.

4. Blauwtje

Tijdens het Koningsdagconcert (2015) in Dordrecht droeg koningin Máxima een kobaltblauwe japon met pied-de-poule print. Ontwerper van de jurk is de Amerikaan Michael Kors. 

5. Bekende print

Toen de koningin een toespraak hield voor een groep Haagse studenten koos ze wederom voor de print die haar geweldig staat. Máxima droeg tijdens het seminar een robe manteau van Natan. Een bekende outfit die Máxima al vaker aan heeft gehad. 

Bron: Vorsten/Modekoninginmaxima Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in