Op de runway, frontrow of bij de afterparties: de royals lieten zich weer lekker zien, tijdens Fashion Month.

Dat de royals gretig meekijken met de diverse modeshows in New York, Parijs en Milaan is natuurlijk welbekend. Al is het voor veel koningshuizen toch een beetje not done om dat met de rest van het volk te doen tijdens de show zelf. Toch maakten deze drie royals een uitzondering. Maar wel elk op hun eigen manier.

Article continues after the ad

Charlene van Monaco vloog zoals bijna elk jaar naar Parijs voor de show van Akris. Waar ze keurig frontrow zat, en een prachtig (en hipper dan gebruikelijk - dat doet Charlene altijd tijdens fashion week) uithangbord voor het merk vormde.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

💖 Paris Fashion Week 💖 • After engagements yesterday in Monaco, Princess Charlene was in Paris today. • She attended Akris show, and saw their new spring/summer collection .💜 • Pictures together with brands creative director Albert Kriemler. • • • • • #princealbert #princealbertofmonaco #princesscharlene #princesscharleneofmonaco #princessgabriella #princessgabriellaofmonaco #princejacques #princejacquesofmonaco #royalfamilyofmonaco #monacoroyals #monaco #beatriceborromeo #pierrecasiraghi #andreacasiraghi #tatianasantodomingo #princesscaroline #princessalexandraofhanover #parisfashionweek #Paris #fashion #akris

Een bericht gedeeld door royalty_fan3 (@royalty_fan_3) op

Nichtje Pauline Ducruet (de dochter van prinses Stéphanie) woont in New York, en staat te boek als een echt modepoppetje. Niet voor niets kwam ze in NYC aanwaaien voor de show en héél belangrijk de afterparty van Tom Ford. Ze werd ook gezien in Milaan en Parijs, parce que pourquoi pas?

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

PRINTS

Een bericht gedeeld door Pauline Ducruet (@paulinedcrt) op

En Kitty Spencer, het nichtje van prinses Diana, pakte het nóg anders aan. Zij mag dan geen echte royal-titel hebben, maar in de modewereld is ze welbekend. Zij liep dit jaar zelfs óp de catwalk in Milaan, voor Dolce & Gabbana.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in