Op de runway, frontrow of bij de afterparties: de royals lieten zich weer lekker zien, tijdens Fashion Month.

Dat de royals gretig meekijken met de diverse modeshows in New York, Parijs en Milaan is natuurlijk welbekend. Al is het voor veel koningshuizen toch een beetje not done om dat met de rest van het volk te doen tijdens de show zelf. Toch maakten deze drie royals een uitzondering. Maar wel elk op hun eigen manier.

More content below the advertising

Charlene van Monaco vloog zoals bijna elk jaar naar Parijs voor de show van Akris. Waar ze keurig frontrow zat, en een prachtig (en hipper dan gebruikelijk - dat doet Charlene altijd tijdens fashion week) uithangbord voor het merk vormde.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

💖 Paris Fashion Week 💖 • After engagements yesterday in Monaco, Princess Charlene was in Paris today. • She attended Akris show, and saw their new spring/summer collection .💜 • Pictures together with brands creative director Albert Kriemler. • • • • • #princealbert #princealbertofmonaco #princesscharlene #princesscharleneofmonaco #princessgabriella #princessgabriellaofmonaco #princejacques #princejacquesofmonaco #royalfamilyofmonaco #monacoroyals #monaco #beatriceborromeo #pierrecasiraghi #andreacasiraghi #tatianasantodomingo #princesscaroline #princessalexandraofhanover #parisfashionweek #Paris #fashion #akris

Een bericht gedeeld door royalty_fan3 (@royalty_fan_3) op

Nichtje Pauline Ducruet (de dochter van prinses Stéphanie) woont in New York, en staat te boek als een echt modepoppetje. Niet voor niets kwam ze in NYC aanwaaien voor de show en héél belangrijk de afterparty van Tom Ford. Ze werd ook gezien in Milaan en Parijs, parce que pourquoi pas?

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

PRINTS

Een bericht gedeeld door Pauline Ducruet (@paulinedcrt) op

En Kitty Spencer, het nichtje van prinses Diana, pakte het nóg anders aan. Zij mag dan geen echte royal-titel hebben, maar in de modewereld is ze welbekend. Zij liep dit jaar zelfs óp de catwalk in Milaan, voor Dolce & Gabbana.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Onze koningin heeft een koninklijke walk-in-closet waar we allemaal jaloers op zijn. Ze schijnt zo'n 800 outfits te hebben en daar komen elk jaar om en nabij 50 stuks bij. Veel outfits zien we vaker voorbijkomen. 

Je denkt dan dat het iets nieuws is, maar de koningin geeft dan net een andere twist aan de betreffende look.

More content below the advertising

Net iets korter

Zoals bijvoorbeeld de prachtige japon die Máxima afgelopen week droeg bij een bezoek aan Jordanië. Het gaat om een ingekorte versie van een japon van Giambattista Valli. 

Twee keer het blauwtje

Uiteraard was dat niet de enige keer, want ook de blauwe inauguratiejurk van Jan Taminiau uit 2013 wist ze op een slimme manier nog een keer te dragen. Een paar jaar later kwamen we deze japon namelijk weer bij een staatsbezoek aan Denemarken tegen, maar dan gedragen zonder de statige cape.

2013

2015

Iets aangepaste versie

De koningin heeft ons ook verrast tijdens het Bevrijdingsconcert in 2014. Daarin verscheen ze namelijk in een felgroene japon van haar schoonmoeder Beatrix. Alleen heeft ze deze wel wat laten aanpassen: zo zijn de accenten (zoals bij de hals en de mouwen) anders.

Bron: Modekoninginmaxima/Blauw Bloed Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De drie A's maken zich klaar voor hun wintersportvakantie in Lech. Wij blikken terug op hun eerste keer samen in Oostenrijk, in 2008.

Prinses Ariane (11) zoeft nu zo weg op de ski's, maar in 2008 was zij nog maar tien maanden oud - en daarmee de jongste Oranje op de kinderpiste van Lech. Een doorslaand succes was haar eerste sneeuwfotosessie niet (het prinsesje was verkouden en huilerig), maar wat pakten de foto's heerlijk uit!

More content below the advertising

Papa moest af en toe flink troosten

En ook zusje Alexia vond het niet altijd even lollig...

Maar de kroonprinses toonde zich een doorgewinterd voorbeeld.

In 2008 vierden de Oranjes in precies dezelfde samenstelling de voorjaarsvakantie als in 2019: met prins Constantijn en zijn gezin, en prinses Beatrix.

Maandag lees je op Nouveau.nl alles over de jaarlijkse fotosessie in Lech.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in