Nu Meghan bij Harry in is getrokken, is het nóg drukker geworden op de gronden van Kensington Palace. Waar heel veel royals samengepakt wonen.

Kensington Palace is wat je noemt een hotspot als het gaat om de Britse royal family. Ooit was het ’t thuis van koningin Mary (die het paleis ooit kocht), koningin Victoria werd er geboren, prinses Margaret woonde er met haar man en kinderen, en Charles en Diana trokken erin na hun huwelijk. Zij bleef er ook na de scheiding wonen, tot aan haar dood.

Drukte
Maar ook tegenwoordig is het een royale drukte, bij het paleis in Hyde Park. William en Kate wonen er met hun twee – en straks drie! – kinderen, Harry en Meghan wonen er met haar hondje… en dat is nog maar het begin. Alle royals met KP als adres op een rij.

William en Kate – Apartment 1A
Woonden sinds 2013 al parttime in het paleis, maar keerden in september 2017 definitief terug naar Londen toen prins George naar de basisschool moest.

Harry en Meghan – Nottingham Cottage
Sinds 2012 de thuisbasis van Harry, maar nu definitief bachelor pad-af. Dit bescheiden huisje met twee slaapkamers blijft vermoedelijk hun thuisbasis tot er babynieuws komt. Harry zou zijn oog al hebben laten vallen op het appartement naast dat van zijn broer en schoonzus.

Prins en prinses Michael of Kent – Apartment 10
De neef van koningin Elizabeth mocht lange tijd op kosten van de queen in het paleis wonen, maar sinds 2010 moeten hij en zijn echtgenote gewoon huur betalen. Prijzig, want zo’n royaal appartement kost 120.000 pond per jaar.

Prins Edward en Katharine – Wren House
Nog een neef van de queen, en tevens de voorzitter van de All England Lawn Tennis and Croquet Club.

Prins Richard en Brigitte – Apartment 1
Jawel: alweer een neef van Elizabeth. Richard volbracht lange tijd koninklijke taken, maar is tegenwoordig (op zijn 82e) lekker met pensioen. Overigens is zijn thuis, Apartment 1 dus, het huis waar Harry op schijnt te azen.

Prinses Eugenie – Ivy Cottage
Helemaal duidelijk is het niet of de kleindochter van de koningin al in de cottage is getrokken, want er was wat waterschade en ophef over wie daarvoor moest betalen. Maar naar het schijnt heeft de prinses haar gedeelde appartement met zus Beatrice in St. James’ Palace verruild in de hoop straks met haar vriend Jack te trouwen – en met hem te gaan samenwonen.

Stop met wat je aan het doen bent. Wij hebben namelijk het geheim voor de perfecte highlighter gevonden. Nou ja, Daniel Martin, de make-upartiest van Meghan Markle dan.

En echt een gouden tip kunnen we wel zeggen.

Natuurlijk glow

Daniel gebruikt namelijk niet zomaar even een highlighter, hij creëert het effect met een specifiek verzorgingsproduct. Een product waar Meghan een prachtige glans van in haar gezicht krijgt.

Eucerin

Hij heeft het over de crème Aquaphor van het merk Eucerin, waar overigens ook actrice Jessica Alba fan van is. Daniel gebruikt het op de plekken in het gezicht waar je wil highlighten. "Ik breng het aan op alle hoge punten van het gezicht. Het is vooral mooi voor op foto's", zo verklapt hij aan E! News.

Kopen

Het fijne is dat deze crème gewoon bij de drogist te vinden is. Je koopt hem hier voor 9 euro.

Bron: E! News Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Willem-Alexander en Máxima zijn in Londen, en daarvoor wordt flink uitgepakt door de Britse royals.

De Oranjes werden vanochtend ontvangen door prins Charles en Camilla, en werden daarna verwelkomd door koningin Elizabeth en premier Theresa May. Er was even sprake van dat prins Philip daar ook bij zou zijn, maar dat bleek uiteindelijk niet het geval. De prins is met pensioen, en doet nog maar zelden publieke optredens.

We updaten dit verhaal de hele ochtend en middag met de nieuwste foto's vanuit Londen!

De koningin heet haar Nederlandse tegenhangers welkom met een ceremonie op Horse Guards Parade. Máxima draagt voor de dag een nieuwe mantel van Claes Iversen (zie hieronder). Wat ze daar onder draagt (ook Claes?) zullen we nog even moeten afwachten.

Slapen op het paleis

Er wordt na deze plechtigheden geluncht op Buckingham Palace (waar de Oranjes vannacht ook slapen), waarna onze koning en koningin naar een expositie in de Picture Gallery gaan en een krans leggen bij het graf van de onbekende soldaat in Westminster Abbey. Daar staat ook een rondleiding op het programma.

De rest van de dag zit al even afgeladen vol, want aansluitend houdt koning Willem-Alexander een toespraak in het Britse Parlement en spreekt het koninklijk paar met een aantal parlementariërs. Dan is het hup, naar Clarence House. In de woning van Charles en Camilla worden ze namelijk verwacht voor de afternoon tea.

Allemaal in de grime

Daarna begint de aankleedmarathon van de royals, die zich om 21.00 uur onze tijd op Buckingham Palace melden voor een staatsbanket. Met naast Elizabeth, Charles en Camilla (Philip is geen zekerheidje) óók Will en Kate in de gelederen. En aangezien Willem-Alexander en Máxima de guests of honor zijn, is ook schoonzus Mabel - die natuurlijk in Londen woont - van harte uitgenodigd.

De Stuart

Dat ons heel wat pracht te wachten staat is een zekerheidje. Zeker nu rondzoemt dat Máxima misschien wel het beroemde Stuart-diadeem inclusief het pronkstuk de Stuart-diamant (à bijna veertig karaat) uit de kast trekt. Die werd in 1972 voor het laatst in zijn volledigheid gedragen, door koningin Juliana tijdens een bezoek aan Buckingham Palace.

Máxima droeg het diadeem onlangs in Luxemburg (zie hierboven), maar dan wel zonder die grote diamant. Is vanavond de avond dat hij dan eindelijk in zijn totaliteit uit de kast komt? Veel insiders durven er geld op in te zetten. Wij zitten er klaar voor!

Houd Nouveau.nl in de gaten voor het laatste nieuws rondom het staatsbezoek!

Bron outfit: Modekoninginmaxima.nl Beeld: ANP/Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in