Bij hun verloving zeiden ze het al: Harry en Meghan willen het publiek bij hun bruiloft betrekken. Nu maakt Kensington Palace bekend dat ze maar liefst 2.640 burgers uitnodigen bij de plechtigheid. Wat je moet doen om zo'n stoeltje te bemachtigen?

Eerste rang bij Windsor Castle op 19 mei. Het lijkt alleen voor adel en royals. Daar brengen Harry en Meghan verandering in.

Van de ruim 2.600 gasten moeten er 1.200 een doorsnee van de samenleving vertegenwoordigen. Ze komen uit alle hoeken van het land. Mensen die iets hebben betekend voor de maatschappij hebben bij Meghan een streepje voor.

Speciaal aangewezen Lord Lieutenants maken de selectie.

Goede doelen en de koninklijke huishouding

De 'burgergasten' bestaan verder uit 200 mensen die betrokken zijn bij goede doelen waar Harry en Meghan aan verbonden zijn. En dan komen er ook nog 100 leerlingen van twee scholen uit de buurt, 610 medewerkers van Windsor Castle en de St. George's Chapel en 530 (!) medewerkers van de koninklijke huishouding.

Het huwelijk van Prins Harry en Meghan Markle wordt op 19 mei om 12:00 voltrokken in de St George's Chapel bij Windsor Castle. Na de plechtigheid maken de newlyweds een koetsrit door Windsor.

Beeld: Hollandse Hoogte

 

Oké, echt een koopje is het niet. Maar de Saloni-jurk die de koningin gisteravond droeg bij de opening van het One Young World-congres is wel echt om op te eten.

De koningin meldde zich woensdagavond in het Vredespaleis in Den Haag om het congres officieel te openen, en koos daarvoor de perfecte frisse outfit. Een fonkelnieuwe jurk die ze wellicht op Net-A-Porter in haar winkelwagentje gooide.

Het is een design van Saloni, een Brits label met Indiase roots dat grossiert in de meest geweldige jurken, zoals het zijden/satijnen exemplaar dat de koningin nu in haar kledingkast heeft hangen. Even sparen is het misschien wel (Máxima's exacte jurk kost off the rack 625 pond), maar de koningin zal vast aantonen dat je er járen mee verder kunt.

Beeld: One Young World/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Regenen deed het al heel lang niet meer in Dubbo, Australië. Dus was de verrassing groot dat er, uitgerekend toen Harry en Meghan op bezoek waren, een wolkbreuk plaatsvond. De royals pasten zich gezellig aan aan de barre omstandigheden.

Dat de liefde er tussen de duke en duchess nog altijd van af spat was wel duidelijk, maar samen schuilend onder een parapluutje vormden ze toch wel een heel verliefd paartje. Wat een gezellige foto's.

Het lijkt wel een romantische film zo...

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

The romance 💕

Een bericht gedeeld door HRH Meghan, Duchess of Sussex (@hrhduchessofsussex) op

Ook met de liefde voor hun aankomende baby zit het zichtbaar goed. Zie die twee even in katzwijm vallen om een lekker paar babybeentjes.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in