Toen ze onlangs naar Canada vloog, logeerde Meghan Markle bij haar beste vriendin Jessica Mulroney. Hoog tijd om kennis te maken met Jess en haar knappe man, a.k.a. de potentiële beste vrienden van de duke en duchess.

Meghan mag dan een kersverse royal zijn, mooi niet dat ze haar oude vriendschappen vergeten is. Zo zou ze nog altijd het allerhechtst zijn met styliste Jessica Mulroney en haar echtgenoot Ben. Wiens kindjes natuurlijk ook een grote rol speelden tijdens de royal wedding. Maar... wie zijn de Mulroneys nou eigenlijk?

Jessica Mulroney en Meghan leerden elkaar kennen toen Meghan voor Suits in Toronto kwam wonen. De vonk sloeg over tussen de PR-dame slash stylist en de actrice, en de twee gingen zelfs regelmatig samen op vakantie. Oh, en Jess kleedde Meghan voor haar eerste officiële uitje met Harry, naar de Invictus Games.

Article continues after the ad

Niet dat Jess de klandizie hard nodig had trouwens: zij had al een indrukwekkende modecarrière, als vaste stylist van Sophie Trudeau, de echtgenote van de Canadese premier dus.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shmancy ?.

Een bericht gedeeld door Jess Mulroney (@jessicamulroney) op

Politieke banden heeft ze sowieso: Jessica is sinds 2008 getrouwd met televisiepresentator Ben Mulroney, met wie ze tweelingzoons Brian en John (8) en dochter Ivy (5) heeft. Hij is in Canada bekend van entertainment- en ochtendprogramma's, en is ook nog eens de zoon van een voormalig premier van Canada. Een powercouple in hun eigen recht dus. En een heel stijlvol stel ook nog. Geen wonder dat Meghan en Harry zo naar ze opkijken.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

When your band is finally back together. Off to party in Montreal with these animals. ? ? ?

Een bericht gedeeld door Jess Mulroney (@jessicamulroney) op

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi, bye.... Labour day weekend crew ? + ?

Een bericht gedeeld door Jess Mulroney (@jessicamulroney) op

Jessica met Kate bij Windsor Castle

Beeld: Getty Images/Instagram

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in