Meghan Markle heeft al heel wat afgevlogen in d'r leven: als actrice van filmset naar filmset en zeker ook nu als vrouw van de Britse prins Harry. Je kunt wel zeggen dat ze daarom een echte pro is als het aankomt op reizen.

Ze weet precies wat ze nodig heeft tijdens een vlucht. 

Article continues after the ad

Antibacteriële producten

En die tips heeft ze te danken aan goede vrienden (waaronder Leonardo DiCaprio) uit de acteerwereld. Zo neemt ze altijd haar Murchison-Hume Travel Spray Essentials set mee op reis.

Daarin zitten antibacteriële producten in voor onder meer haar handen. Maar ook speciale doekjes om de televisie en de knopjes die op de stoel zitten te reinigen.

Iets met een neus en een wattenstaafje

Haar meest ongebruikelijke reistip komt van Leonardo DiCaprio. De acteur doet altijd iets tijdens een vlucht om te voorkomen dat-ie ziek wordt: hij smeert de antibacteriële zalf Neosporin op een wattenstaafje en smeert dan de binnenkant van zijn neus ermee in. Ja, dat doet Meghan nu dus ook. 

Sjaal

Dan wil ze nog een tip met ons delen. Meghan reist ook nooit zonder een sjaal, want daar zit een geur van thuis aan en hij komt altijd van pas in een vliegtuig, want hij kan als kussen dienen bijvoorbeeld. 

Bron: Town & Country Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in