Meghan Markle heeft al heel wat afgevlogen in d'r leven: als actrice van filmset naar filmset en zeker ook nu als vrouw van de Britse prins Harry. Je kunt wel zeggen dat ze daarom een echte pro is als het aankomt op reizen.

Ze weet precies wat ze nodig heeft tijdens een vlucht. 

More content below the advertising

Antibacteriële producten

En die tips heeft ze te danken aan goede vrienden (waaronder Leonardo DiCaprio) uit de acteerwereld. Zo neemt ze altijd haar Murchison-Hume Travel Spray Essentials set mee op reis.

Daarin zitten antibacteriële producten in voor onder meer haar handen. Maar ook speciale doekjes om de televisie en de knopjes die op de stoel zitten te reinigen.

Iets met een neus en een wattenstaafje

Haar meest ongebruikelijke reistip komt van Leonardo DiCaprio. De acteur doet altijd iets tijdens een vlucht om te voorkomen dat-ie ziek wordt: hij smeert de antibacteriële zalf Neosporin op een wattenstaafje en smeert dan de binnenkant van zijn neus ermee in. Ja, dat doet Meghan nu dus ook. 

Sjaal

Dan wil ze nog een tip met ons delen. Meghan reist ook nooit zonder een sjaal, want daar zit een geur van thuis aan en hij komt altijd van pas in een vliegtuig, want hij kan als kussen dienen bijvoorbeeld. 

Bron: Town & Country Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Erwin Olaf is verantwoordelijk voor de prachtige portretserie die vorig jaar geschoten werd van Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en Amalia, Ariane en Alexia, spreekt openhartig over de samenwerking met de koninklijke familie.

Begin 2018 werd Olaf gevraagd om de Oranjes op de gevoelige plaat vast te leggen voor hun kerstkaart én een portretserie.

More content below the advertising

"Ik ben trots op het koningshuis, omdat het een verbindend element is, binnen een af en toe zeer verdeelde democratie", aldus de fotokunstenaar.

Een sessie in het Paleis op de Dam had "iets magisch. Het overkomt je maar een paar keer in je carrière als fotograaf dat alles op zijn plek lijkt te vallen: de techniek, het licht, het poseren, de composities, maar ook de sfeer."

Verder laat de talentvolle fotograaf weinig los. Veel meer dan dat het "leuk" was om met de Oranjes te werken, verklapt hij niet.

Olaf toont ,behalve veel eerder werk, een klein aantal foto's die hij in opdracht maakte waaronder de spraakmakende recente platen van koning Willem-Alexander en zijn gezin. 

Meer werk van Erwin Olaf zien? Zijn dubbeltentoonstelling in het Gemeentemuseum en het Fotomuseum in Den Haag is vanaf vandaag geopend. In Nouveau van deze maand lees je alvast een groot portret van de fotograaf. 

Nu in de winkel!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Koningin Máxima was voor de Verenigde Naties in Jordanië. Qua outfits was het weer prachtig, verschillende trends kwamen voorbij. 

Vooral de flared pants is bij ons favoriet. Welke look vinden jullie goed gekozen?

More content below the advertising

1. Wijde pijp

Wij vinden de bruine look van Natan een heel mooie. De koningin combineerde, toen ze onder meer twee vrouwelijke ondernemers in Al Hana Boutique bezocht, een prachtige flared pants (trend op dit moment) met bijpassende mantel.

2. Prachtige avondjurk

Máxima pakt vaak flink uit als het om een avondjurk gaat. Zo ook op de tweede dag van haar bezoek. Ze koos voor een ingekorte avondjurk van Giambattista Valli. De jurk was nog te koop, maar nu uitverkocht. De rest van de collectie vind je hier.

3. De coltrui

De koningin hield haar nek gesloten met een chique coltrui van Max Mara. De trui met col staat niet iedereen, maar eerlijk is eerlijk Maxima komt ermee weg.

 

 

Bron: Modekoninginmaxima Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in