Koningin Máxima volgt de trends altijd op de voet. Bruin, bordeaux, oker ze draagt het allemaal dit najaar. Maar ook de ruit is favoriet. Bekijk hieronder een mooi lijstje. 

1. Tartan

Vorige maand was koningin Máxima aanwezig bij de jubileumviering van het veertigjarige bestaan van het Verbond van Verzekeraars in Den Haag. Daar droeg ze een op en top outfit voor de herfst. Haar rok bevatte een prachtige tartan ruit. De midi-rok met potloodplooien en de zijden crêpe blouse zijn van Natan.

Article continues after the ad

2. Twee vliegen in één klap

Tijdens het staatsbezoek van België aan Nederland droeg de koningin twee modetrends in één outfit: ruit en fluweel. Koningin Máxima koos voor een geruite rok met fluwelen top van Natan in bordeauxrood.

3. Ruit op ruit

Toen de koningin een paar weken geleden haar werk - na gezondheidsklachten - weer oppakte verscheen ze in een prachtige outfit met een ruitje, de trend dit najaar. Máxima droeg een nieuwe top en pantalon van Natan. Beiden komen uit de wintercollectie.

4. Ruiten colbert

Afgelopen april werd koningin Máxima vanuit Washington geïnterviewd. Daar droeg ze een crèmekleurig blouse met een geruite trenchcoat en pantalon van Massimo Dutti.

5. Het regent, het regent

Máxima was dit jaar bij het derde jaarevent nlgroeit in de voormalige suikerfabriek Sugar City. Ze trotseerde de regen in een bruine pantalon met daarop een mouwloze ruiten top van Natan.

Bron: Blauw Bloed/Modekoninginmaxima Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in