Koningin Máxima volgt de trends altijd op de voet. Bruin, bordeaux, oker ze draagt het allemaal dit najaar. Maar ook de ruit is favoriet. Bekijk hieronder een mooi lijstje. 

1. Tartan

Vorige maand was koningin Máxima aanwezig bij de jubileumviering van het veertigjarige bestaan van het Verbond van Verzekeraars in Den Haag. Daar droeg ze een op en top outfit voor de herfst. Haar rok bevatte een prachtige tartan ruit. De midi-rok met potloodplooien en de zijden crêpe blouse zijn van Natan.

More content below the advertising

2. Twee vliegen in één klap

Tijdens het staatsbezoek van België aan Nederland droeg de koningin twee modetrends in één outfit: ruit en fluweel. Koningin Máxima koos voor een geruite rok met fluwelen top van Natan in bordeauxrood.

3. Ruit op ruit

Toen de koningin een paar weken geleden haar werk - na gezondheidsklachten - weer oppakte verscheen ze in een prachtige outfit met een ruitje, de trend dit najaar. Máxima droeg een nieuwe top en pantalon van Natan. Beiden komen uit de wintercollectie.

4. Ruiten colbert

Afgelopen april werd koningin Máxima vanuit Washington geïnterviewd. Daar droeg ze een crèmekleurig blouse met een geruite trenchcoat en pantalon van Massimo Dutti.

5. Het regent, het regent

Máxima was dit jaar bij het derde jaarevent nlgroeit in de voormalige suikerfabriek Sugar City. Ze trotseerde de regen in een bruine pantalon met daarop een mouwloze ruiten top van Natan.

Bron: Blauw Bloed/Modekoninginmaxima Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was vanochtend in het Zeeuwse Vlissingen. En werd daar omringd door honderden kinderen.

In de Lasloods in Vlissingen werd het lokale samenwerkingsconvenant muziekonderwijs ondertekend, waar Máxima erevoorzitter van is. En daar waren natuurlijk ook héél veel blije kinderen bij. En de band Bløf, want het is tóch Zeeland. Máxima zong uiteraard meteen lekker mee.

More content below the advertising

In het convenant staan afspraken over het vormgeven van muziekonderwijs in Zeeland de komende jaren. Momenteel krijgen kinderen op veertig procent van alle basisscholen in Zeeland structureel muziekles, in 2021 moet dat tachtig procent zijn.

Máxima droeg een top uit de collectie van Natan.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in