Sprookjeshuwelijk met Oranje tintje

Tunku Aminah (31), een dochter van een Maleisische sultan, heeft haar huwelijk aangekondigd. Op 14 augustus stapt zij in het huwelijksbootje met de Nederlandse Dennis.

Heel Maleisië is in de ban van Lissenaar Dennis Verbaas (28). Niet zo gek: deze week werd bekend dat de dochter van hun sultan met de onbekende Hollander gaat trouwen.

 

Tahniah YAM TTA dan pasangan #DennisVerbaas

Een bericht gedeeld door Farah Mallouk (@helwabeauty) op

De twee zijn al een aantal jaar bij elkaar. Dennis werkte als model veel in Azië, en bekeerde zich al in 2015 tot de Islam voor zijn grote liefde, die hij leerde kennen in een lokaal café. Sindsdien heet hij officieel Muhammad Abdullah.

Dennis is sinds een tijdje werkzaam bij een grote voetbalclub in Singapore, en maakt zich nu dus op voor zijn eigen royal wedding. Bekijk hieronder een aantal modellenfoto's van Dennis.

Hoofdfoto: Royal Press Office

 

Ons koningspaar gaat deze week op staatsbezoek in Luxemburg. Dus pakt Máxima deze Tweede Pinksterdag alvast haar koffer. Met misschien wel deze outfits erin.

Het was in mei 2013 een van haar eerste kennismakingsbezoeken in het buitenland. Leuk dus, dat Máxima zo kort na haar vijfjarig jubileum als koningin weer terugkeert. Destijds gooide ze hoge ogen in Natan, en geheid dat die designer ook nu weer in de garderobe meereist.

Net als wellicht Máxima's andere favorieten Claes Iversen en Jan Taminiau. Nouveau dook in hun collecties op zoek naar pareltjes die Máxima nog niet gedragen heeft, maar wie weet wel debuteert, op Luxemburgse bodem. Wij zien haar in elk geval wel shinen in (variaties op) deze beauties.

Van Natan:Van Jan Taminiau:


Van Claes Iversen:

Beeld: ANP/Jan Taminiau/Natan/Claes Iversen

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...