Er stonden verhuiswagens voor de deur en alles, maar volgens de RVD zijn Willem-Alexander, Máxima en hun meiden nog niet in Huis ten Bosch vertrokken. Wéér vertraging.

In de kerstvakantie zou het gezin verhuizen van De Eikenhorst naar het paleis waar Willem-Alexander in 1999 een aanzoek deed. Maar hun geduld wordt weer op de proef gesteld. Nu reppen insiders over 'dit voorjaar'. Aanvankelijk wilden de Oranjes al begin 2018 in het gerenoveerde paleis trekken, maar de verbouwing liep keer op keer vertraging op.

Er vinden momenteel nog afrondende werkzaamheden plaats in het paleis en in de tuin. Als het helemaal klaar is, komt er een gelegenheid voor media om het nieuwe paleis te bezoeken, al zullen de woonvertrekken van het koningspaar en hun dochters daar vast niet bij horen. Op Nouveau.nl lees je er uiteraard alles over.

Beeld: ANP
Bron: Royalty-online.nl

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De Zweedse kroonprinses Victoria werd woensdag in Helsingborg bijna omver gelopen door honderden dolenthousiaste kinderen die zich in de wijk Drottninghög hadden verzameld om haar te begroeten.

Waarschijnlijk hadden alle plaatselijke kleuterscholen hun jeugd meegenomen, want volgens de plaatselijke krant was het "bijna hysterisch en de kroonprinses moest moeite doen om de kinderen tot bedaren te brengen.” 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Helsingborgs stad (@helsingborgsstad) op

Gelukkig is Victoria wel wat gewend, want ze bleef goedgehumeurd ook al waren sommige kinderen veel te opdringerig.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fan account (@swedish.royal_family) op

Victoria was naar de Zuid-Zweedse stad gekomen om drie projecten te bekijken die te maken hebben met duurzaamheid, het milieu en klimaatverandering. 

Beeld en bron: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Mama-in-spe Meghan koos voor een bezoekje vandaag (woensdag) een wel héél budgetproof jurkje uit de mama-collectie van H&M.

Nog leuker: het jurkje, dat normaal drie tientjes kost, is nu ook nog eens in de sale voor maar 17,99. Dus als je nog een zwangere met Meghan-liefde kent...

Beeld: H&M

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in