Je zou door alle aandacht voor het smoorverliefde stel Meghan en Harry zomaar vergeten dat schoonzus Kate Middleton er ook nog is. De vrouw van prins William bracht een bezoek aan basisschool Robin Hood in Londen. En daar was haar babybuik heel goed te zien.

En dat buikje wordt al bijna een echte buik. Kate kan het niet meer zo goed verbergen.

Met de handen in de aarde
De basisschool waar Kate op bezoek was staat bekend om hun tuinen, waar leerlingen leren tuinieren. Ze hielp de kinderen met het planten van bloembollen. Kate: "Ik heb zelf leuke herinneringen aan vroeger, dat ik buiten in de tuin speelde. Ik probeer mijn kinderen George en Charlotte dat ook mee te geven." 

Op z'n Brits
Kate was heerlijk typisch Brits gekleed. Ze droeg een Barbour donkergroene waxcoat, een zwarte coltrui van Temperley Londen en haar favoriete bruine laarzen van Penelope Chilvers.

 

Kate visits a primary school today. Love this classic country outfit...and the bump! 💕

Een bericht gedeeld door 👑 Duchess Catherine 👑 (@catherine_of_cambridge) op

Bron: The Independent
Beeld: Hollandse Hoogte

Ons koningspaar is de komende dagen op staatsbezoek in Luxemburg. En werd daar vanochtend groots onthaald.

Het programma van de eerste dag in gezelschap van groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa is stevig. Na de welkomstceremonie bij het Groothertogelijk Paleis in Luxemburg-Stad leggen Willem-Alexander en Máxima (alweer prachtig in zijde!) een krans bij het nationale oorlogsmuseum.

In de middag ontmoeten ze de voorzitter van het parlement, de minister-president en de minister van Buitenlandse Zaken. Ook staat er een meeting met de burgemeerster van Luxemburg op de planning. En een mooie stadswandeling door de werelderfgoedstad.

Daarna is het hop, naar het hotel, waar Máxima en Willem-Alexander geen tijd hebben om met de voetjes omhoog te gaan. 's Avonds verschijnen ze namelijk alweer bij een staatsbanket in het paleis. Wij hebben nu alvast zin in de foto's van die glamourous avond. En alle andere outfits die Máxima gaat dragen tijdens haar drie dagen in Luxemburg natuurlijk.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Meghan en Harry hebben gisteren (dinsdag) hun eerste evenement bijgewoond als de Duke and Duchess of Sussex: de newlyweds maakten hun debuut op een tuinfeestje ter gelegenheid van de 70e verjaardag van prins Charles.

De toekomstige koning is pas in november jarig, maar dat wordt nu her en der al gevierd. Met een garden party bij Buckingham Palace bijvoorbeeld. Waar naast Charles en Camilla ook het nieuwste royal stel, Harry en Meghan dus, op de gastenlijst stond.

Dat zag er nog een beetje onwennig uit voor Meghan (die vast liever op huwelijksreis was gegaan dan naar dit niet zo spannende fuif), maar de kop is er nu af: haar eerste officiële duchess-taak zit erop. Bovendien: nadat Charles haar naar het altaar liep, was ze hem wel een tegendienstje verschuldigd, toch?

Beeld: ANP