They're back! Na een paar welverdiende vakantieweken gingen Harry en Meghan woensdagavond weer aan het werk. Maar dan wel op een prettige manier: ze bezochten de musical Hamilton.

Het was een mooie avond voor de duke en duchess of Sussex, want ze konden het nuttige en het aangename perfect combineren in het West End. Niet alleen gingen ze naar de topshow Hamilton (met bedenker Lin Manuel Miranda als date), ook steunden ze Harry's goede doel Sentebale. De avond stond namelijk helemaal in het teken van het werk dat Sentebale doet met kinderen en jongeren die zijn getroffen door HIV in zuidelijk Afrika.

More content below the advertising

De samenwerking tussen Sentebale en Hamilton lijkt in elk geval deels het werk van Meghan. Die is namelijk superfan van de musical, die een paar jaar geleden op Broadway ontstond en sindsdien een Londense versie heeft gekregen. Ze zou de show al twee keer eerder gezien hebben: een keer met Harry en een keer met een vriendin. Van die laatste keer is zelfs bewijs: toen ging ze met Priyanka Chopra (die ook op de royal wedding was), en Instagramde ze zelf nog een blije foto.

Dat Instagrammen zit er helaas niet meer in, maar gelukkig hebben wij wél beeld van de avond voor je. Wat waren ze weer mooi, de duke en duchess.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Jacques en Gabriella van Monaco gingen eerder deze maand op een bijzondere reis: ze gingen voor het eerst naar Zuid-Afrika, het moederland van mama Charlene.

Charlene keert regelmatig terug naar haar geboorteland, maar deed dit nog nooit eerder met haar tweeling op sleeptouw. Daar kwam vorige week verandering in.

More content below the advertising

Ze nam haar kinderen mee naar natuurreservaat Kwazulu-Natal, waar ze zich de ogen uitkeken. En maakte daar onderstaande filmpje van.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

First African Experience

Een bericht gedeeld door HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) op

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in