Het zal echt niet ineens met een knoeperd van een ring om haar vinger zijn, maar mooi wel dat Meghan Markle binnenkort voor het eerst ‘officieel’ op stap mag met haar prins.

Volgens verschillende Britse bronnen maken Meghan en Harry zich op voor hun eerste gezamenlijke public appearance, op 23 september bij de Invictus Games. Een logische eerste stap voor het koppel: het is zijn goede doel (een sportevenement voor militairen die in dienst gewond zijn geraakt) en de games worden dit jaar gehouden in Meghans thuisbasis Toronto.

Op naar Londen
Daar filmt zij nog tot midden november haar televisieserie Suits, waarna ze naar verwachting definitief haar koffers pakt om bij Harry in Londen te gaan wonen. Als zijn verloofde, daar is iedereen het inmiddels toch wel over eens. Dat de twee hun blije nieuws nog niet wereldkundig hebben gemaakt, komt volgens insiders door het het jubileum van Diana’s dood en daarna de zwangerschapsaankondiging van Kate. Nu dat allemaal achter de rug is, is het vrij baan voor Harry en Meghan. Wij zijn er klaar voor.

De Britse royal family kennen we goed, maar een aanverwante royal zien we maar zelden: Laura Lopes, de dochter van Camilla.

Laura (40) is het stiefzusje van Will en Harry, de dochter van Camilla en haar eerste man Andrew Parker Bowles. Ze heeft ook nog een broer, Tom, die door zijn werk als schrijver vaker in de pers is. Maar Laura, die zien we maar zelden.

Daar komt op de bruiloft van Harry en William naar verwachting verandering in: Laura zou zeker weten een uitnodiging krijgen. Ze was ook op het huwelijk van Will en Kate, en haar dochtertje Eliza (10) was toen ook een van de bruidsmeisjes.

Dikke kans dus dat zij ook dit keer weer mag meelopen met de bruid. Zoontjes Gus en Louis (een tweeling van 8) krijgen wellicht ook een rol. Wij houden onze ogen voor ze open.

Och, wat is het toch heerlijk speculeren over die royal wedding (nog maar drie maanden!). Zelfs op de schoenen wordt gegokt.

De Britten krijgen er geen genoeg van. En hebben nu ontdekt: grote kans dat Meghan Markle voor deze pumps gaat. Reden? Ze zijn van haar favoriete shoe designer Sarah Flint, met wie ze een goede band heeft. Ook Amal Clooney is fan. Meghan droeg Flints schoenen al lang voor ze met Harry ging. Ze droeg ook een bruin paar tijdens de Invictus Games in Toronto waar ze naast Harry zat - zie de foto boven -; met als gevolg dat die schoenen in no time waren uitverkocht.

Maar to the point nu: waarom deze schoenen? Omdat ze sparklen, sexy zijn en feestelijk. De ultieme trouwhakken. Wat denk jij: gaan dit ze worden?