Onze buren zijn dól op onze koningin. Die zich altijd van haar beste kant laat zien, als ze op Duitse bodem staat. Met het werkbezoek naar Rijnland-Palts en Saarland in het vizier, blikken wij terug op haar leukste Duitsland-momenten.

Woensdag komt ons koningspaar aan in Duitsland, voor een driedaags werkbezoek. Hun zoveelste. Want Duitsland krijgt maar geen genoeg van onze prachtige royals (en dat gevoel is blijkbaar wederzijds).

Bij de G20 in Berlijn met Ivanka Trump

Op bezoek in Saksen, Saksen-Anhalt en Thüringen

Lunchen met minister-president Stansislaw Tillich in Leipzig

Om in te lijsten in museum Alte Pinakothek in München

Mooi München loopt uit voor onze koningin

Als nieuwbakken koningin in Nedersaksen in 2014

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Vanmiddag stond voor Koningin Máxima één van de laatste officiële bezoeken van 2018 op het programma. De doop van Van Oord's sleephopperzuiger Vox Amalia.

Op deze frisse vrijdagmiddag koos Máxima voor een opmerkelijk zomerse creatie van Natan voor de doop van het schip in de Rotterdamse haven. Zoals het hoort bij de de doop van een schip, droeg ze een hoed.

Het Nederlandse bedrijf Van Oord bestaat dit jaar 150 jaar en mocht zich daarom verheugen op de feestelijke doop van de koningin.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door joost ector (@joost_ector) op

Voor volgende week staan er geen officiële dingen meer op de agenda van de koningin, maar misschien mogen we ons nog verheugen op een onaangekondigd bezoek ergens. We houden je op de hoogte!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

In Madame Tussauds in Berlijn kwamen Meghan en Harry deze week tot leven. Ze bezochten een kerstmarkt, en poseerden gewillig in hun kersttruien. Het leverde... bijzondere plaatjes op.

De duke en duchess, in lelijke kersttruien, compleet met babybump en... bewegende lijven? In Duitsland zagen ze de lol er wel van in. Daar gingen twee wassenbeelden gezellig aan de wandel over de kerstmarkt, en in het museum.

Het resultaat was... wonderlijk. Getuige de video hieronder.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in