Charlotte Casiragi, de dochter van Caroline van Monaco, heeft volgens Franse, Spaanse en Italiaanse media haar verloving verbroken. En dat terwijl ze net twee maanden geleden moeder is geworden.

De oudste dochter van prinses Caroline beviel in oktober van zoontje Balthasar. Ze was al een tijdje verloofd met diens vader Dimitri Rassam, maar de twee stelden hun huwelijk uit tot na de geboorte van de baby. Nu komt van uitstel dus afstel.

Dat betekent dat Charlotte nu twee zoons heeft met twee exen. Ze deelt zoon Raphaël (5) met de Franse komiek Gad Elmaleh. Met hem zou ze ook verloofd zijn geweest, al houdt ze de details van haar privéleven altijd keurig uit de spotlights en wordt er vanuit het hof niets bevestigd.

It's complicated

De breuk van Dimitri maakt Charlotte's liefdesleven bijna net zo ingewikkeld als dat van haar moeder. Die trouwde in totaal drie keer. Uit haar tweede huwelijk heeft ze Charlotte en haar zoons Andrea en Pierre. Hun vader Stegano Casiraghi overleed na een bootongeluk.

Daarna trouwde Caroline met prins Ernst August van Hannover, en kreeg ze nog een dochter (Alexandra van 18). Maar hoewel ze officieel nog steeds getrouwd is met Ernst August, zouden de twee elkaar al jarenlang niet kunnen luchten of zien.

Zover wil Charlotte het duidelijk niet laten komen. Maar treurig is het zeker dat ook haar liefdesleven maar niet op rolletjes lijkt te komen. 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De Zweedse kroonprinses Victoria werd woensdag in Helsingborg bijna omver gelopen door honderden dolenthousiaste kinderen die zich in de wijk Drottninghög hadden verzameld om haar te begroeten.

Waarschijnlijk hadden alle plaatselijke kleuterscholen hun jeugd meegenomen, want volgens de plaatselijke krant was het "bijna hysterisch en de kroonprinses moest moeite doen om de kinderen tot bedaren te brengen.” 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Helsingborgs stad (@helsingborgsstad) op

Gelukkig is Victoria wel wat gewend, want ze bleef goedgehumeurd ook al waren sommige kinderen veel te opdringerig.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fan account (@swedish.royal_family) op

Victoria was naar de Zuid-Zweedse stad gekomen om drie projecten te bekijken die te maken hebben met duurzaamheid, het milieu en klimaatverandering. 

Beeld en bron: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Mama-in-spe Meghan koos voor een bezoekje vandaag (woensdag) een wel héél budgetproof jurkje uit de mama-collectie van H&M.

Nog leuker: het jurkje, dat normaal drie tientjes kost, is nu ook nog eens in de sale voor maar 17,99. Dus als je nog een zwangere met Meghan-liefde kent...

Beeld: H&M

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in