Charlotte Casiragi, de dochter van Caroline van Monaco, heeft volgens Franse, Spaanse en Italiaanse media haar verloving verbroken. En dat terwijl ze net twee maanden geleden moeder is geworden.

De oudste dochter van prinses Caroline beviel in oktober van zoontje Balthasar. Ze was al een tijdje verloofd met diens vader Dimitri Rassam, maar de twee stelden hun huwelijk uit tot na de geboorte van de baby. Nu komt van uitstel dus afstel.

Article continues after the ad

Dat betekent dat Charlotte nu twee zoons heeft met twee exen. Ze deelt zoon Raphaël (5) met de Franse komiek Gad Elmaleh. Met hem zou ze ook verloofd zijn geweest, al houdt ze de details van haar privéleven altijd keurig uit de spotlights en wordt er vanuit het hof niets bevestigd.

It's complicated

De breuk van Dimitri maakt Charlotte's liefdesleven bijna net zo ingewikkeld als dat van haar moeder. Die trouwde in totaal drie keer. Uit haar tweede huwelijk heeft ze Charlotte en haar zoons Andrea en Pierre. Hun vader Stegano Casiraghi overleed na een bootongeluk.

Daarna trouwde Caroline met prins Ernst August van Hannover, en kreeg ze nog een dochter (Alexandra van 18). Maar hoewel ze officieel nog steeds getrouwd is met Ernst August, zouden de twee elkaar al jarenlang niet kunnen luchten of zien.

Zover wil Charlotte het duidelijk niet laten komen. Maar treurig is het zeker dat ook haar liefdesleven maar niet op rolletjes lijkt te komen. 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in