De zomer komt er nu echt aan, dus wordt het tijd om de kast weer flink om te bouwen. Nouveau.nl helpt je deze weken aan zomerstijl-inspiratie rechtstreeks uit de royal garderobes van Europa.

Ze is de nieuwe ster aan het royal-firmament, dus Meghans eerste koninklijke zomer moeten we nog gaan meemaken. Toch is haar oude zomerstijl én haar voorjaarsstart in Groot-Brittannië best iets om op af te gaan. Wedden dat de looks van de nieuwbakken Duchess of Sussex deze zomer overal uitverkopen?

 

What do #MeghanMarkle and our Global #6KforWater have in common? . They are both advocating for the same causes: clean water for children worldwide! In 2016, Meghan traveled to #Rwanda as an ambassador for World Vision to see firsthand the impact that #cleanwater has on the lives of children and communities in #Africa. People in that same region will benefit from every registration for our Global #6KforWater ––Now over 35,000 participants & counting! . A journey begins for one and ends for the other. For Meghan, she will celebrate the journey into marriage and will no doubt continue to be a spokesperson for the least of these and the most vulnerable worldwide. For the Global #6KforWater, the long and tedious walk for dirty water can finally end for thousands of children. . The #RoyalWedding and the Global 6KforWater are BOTH May 19th… Does it get any better than that!? Click the #linkinbio: bit.ly/meghanmarkle6k for more on Meghan’s incredible heart and passion for the world’s most vulnerable children.

Een bericht gedeeld door World Vision USA (@worldvisionusa) op

Hoofdbeeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De moeilijke prinsessenstart van Meghan komt door haar eigen familie, maar voor de meeste prinsessen is hun start in de royal family niet eenvoudig. Sofia van Zweden spreekt er openhartig over.

“Toen mijn relatie met Carl Philip bekend werd, kreeg ik een gigantische haatstorm over me heen”, vertelt de 33-jarige prinses tijdens een tv-interview. “Mensen hadden meningen over mij, mijn relatie en nog veel meer. Dat verraste me, en ik was er ook een tijdje echt ondersteboven van.”

“Het was een moeilijke tijd”, zegt de prinses die inmiddels alweer ruim acht jaar samen is met het broertje van kroonprinses Victoria. “Mensen vielen overal over: over wat ik deed, en ook over hoe ik eruit zag.

Voordat ze voor de knappe prins viel, werkte Sofia als glamourmodel en zat ze in de realityshow Paradise Hotel. Het royal koppel ontmoette elkaar in een nachtclub in Stockholm. Niet iedereen was gecharmeerd van het model, maar inmiddels is ze een populaire royal, moeder van twee mooie kindjes en happily married. Sofia: “Het was liefde op het eerste gezicht.”

Beeld: Kungahuset.se

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Je even een echte royal wanen? Het kan tijdens Royal Polo at the Palace: een polotoernooi bij het paleis in Apeldoorn.

Nationale en internationale poloteams strijden op zaterdag 25 en zondag 26 augustus om de King’s Cup voor het prachtige decor van het paleis. En nog leuker: de tuinen, Koninklijke stallen en het dak van het paleis zijn die dagen ook opengesteld voor bezoekers.

Om voor het ultieme royalgevoel te zorgen wordt er tussen de wedstrijden door een ‘charity-veiling’ gehouden door veilinghuis Bonhams, en zijn er typisch Engelse sportrijtuigen te bezichtigen, compleet met chique passagiers.

Zelf kun je ook op chique naar Apeldoorn: de dresscode voor de dagen is Summer Chiq – en er wordt een prijs uitgereikt voor het beste hoedje. Lijkt ons een stijlvolle manier om de zomer af te sluiten. Tickets koop je hier.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in