Afgelopen week vierde Meghan Markle een feestje: ze mag zich al honderd dagen de Duchess of Sussex noemen. Deze mijlpaal zorgde voor een hoop schitterende outfits.

Wij pikten de mooiste en meest besproken eruit. 

More content below the advertising

1. Te bloot

Toen Meghan Markle en prins Harry in Londen de herdenkingsdienst van Stephen Lawrence, een achttienjarige zwarte jongen die 25 jaar geleden werd vermoord tijdens racistische bewegingen, bijwoonde ging haar outfit over de tong.

Waarom? De mouwloze zwarte jurk van Hugo Boss zou te bloot en te uitdagend en dus ongepast zijn.

2. De uitverkochte jurk

Bijna alles wat Meghan aantrekt is in rap tempo uitverkocht, maar deze jurk van Club Monaco ging wel heel snel over de toonbank. Binnen een uur uitverkocht. De veelgelaagde jurk zou zo’n 450 euro hebben gekost. 

3. Knallen

Zoals iedereen weet draagt Meghan Markle het liefste lichte kleuren om niet al te veel op te vallen. Maar toch springt ook zij weleens uit de ban. Tijdens een receptie van de Commonwealth Youth in Londen droeg ze een kanariegele jurk met rechte halslijn.

De japon is een creatie van de Amerikaanse designer Brandon Maxwell, die verrassend genoeg ook de stylist van Lady Gaga geweest is. 

4. Oeps, weer te bloot

De jurk van Hugo Boss is niet de enige keuze die bij veel fans van Meghan Markle niet in goede aarde viel.

De vrouw van prins Harry droeg tijdens de Trooping the Colour, de parade waarbij de verjaardag van Britse koningin Elizabeth wordt gevierd, een poederroze off-shoulder jurk van Carolina Herrera. De jurk zou ongepast, te bloot en zelfs niet bepaald volgens protocol zijn.

5. De verlovingsjurk

Het was een vervroegd kerstcadeau voor de fans vorig jaar in december. Het Britse koninklijke huis deelde foto's van de verlovingsjurk van Meghan Markle. Ze droeg een see through jurk van de Australische ontwerpers Ralph and Russo.

Uiteraard kon je niet dwars door de jurk van Meghan heenkijken. Ze koos ervoor om onder de japon een nude body te dragen. Prijskaartje van de japon? Zo'n slordige 50.000 euro. Maar die betaalde ze uit eigen zak.

Bron: Town and Country/The Sun Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Erwin Olaf is verantwoordelijk voor de prachtige portretserie die vorig jaar geschoten werd van Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en Amalia, Ariane en Alexia, spreekt openhartig over de samenwerking met de koninklijke familie.

Begin 2018 werd Olaf gevraagd om de Oranjes op de gevoelige plaat vast te leggen voor hun kerstkaart én een portretserie.

More content below the advertising

"Ik ben trots op het koningshuis, omdat het een verbindend element is, binnen een af en toe zeer verdeelde democratie", aldus de fotokunstenaar.

Een sessie in het Paleis op de Dam had "iets magisch. Het overkomt je maar een paar keer in je carrière als fotograaf dat alles op zijn plek lijkt te vallen: de techniek, het licht, het poseren, de composities, maar ook de sfeer."

Verder laat de talentvolle fotograaf weinig los. Veel meer dan dat het "leuk" was om met de Oranjes te werken, verklapt hij niet.

Olaf toont ,behalve veel eerder werk, een klein aantal foto's die hij in opdracht maakte waaronder de spraakmakende recente platen van koning Willem-Alexander en zijn gezin. 

Meer werk van Erwin Olaf zien? Zijn dubbeltentoonstelling in het Gemeentemuseum en het Fotomuseum in Den Haag is vanaf vandaag geopend. In Nouveau van deze maand lees je alvast een groot portret van de fotograaf. 

Nu in de winkel!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Koningin Máxima was voor de Verenigde Naties in Jordanië. Qua outfits was het weer prachtig, verschillende trends kwamen voorbij. 

Vooral de flared pants is bij ons favoriet. Welke look vinden jullie goed gekozen?

More content below the advertising

1. Wijde pijp

Wij vinden de bruine look van Natan een heel mooie. De koningin combineerde, toen ze onder meer twee vrouwelijke ondernemers in Al Hana Boutique bezocht, een prachtige flared pants (trend op dit moment) met bijpassende mantel.

2. Prachtige avondjurk

Máxima pakt vaak flink uit als het om een avondjurk gaat. Zo ook op de tweede dag van haar bezoek. Ze koos voor een ingekorte avondjurk van Giambattista Valli. De jurk was nog te koop, maar nu uitverkocht. De rest van de collectie vind je hier.

3. De coltrui

De koningin hield haar nek gesloten met een chique coltrui van Max Mara. De trui met col staat niet iedereen, maar eerlijk is eerlijk Maxima komt ermee weg.

 

 

Bron: Modekoninginmaxima Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in