Afgelopen week vierde Meghan Markle een feestje: ze mag zich al honderd dagen de Duchess of Sussex noemen. Deze mijlpaal zorgde voor een hoop schitterende outfits.

Wij pikten de mooiste en meest besproken eruit. 

Article continues after the ad

1. Te bloot

Toen Meghan Markle en prins Harry in Londen de herdenkingsdienst van Stephen Lawrence, een achttienjarige zwarte jongen die 25 jaar geleden werd vermoord tijdens racistische bewegingen, bijwoonde ging haar outfit over de tong.

Waarom? De mouwloze zwarte jurk van Hugo Boss zou te bloot en te uitdagend en dus ongepast zijn.

2. De uitverkochte jurk

Bijna alles wat Meghan aantrekt is in rap tempo uitverkocht, maar deze jurk van Club Monaco ging wel heel snel over de toonbank. Binnen een uur uitverkocht. De veelgelaagde jurk zou zo’n 450 euro hebben gekost. 

3. Knallen

Zoals iedereen weet draagt Meghan Markle het liefste lichte kleuren om niet al te veel op te vallen. Maar toch springt ook zij weleens uit de ban. Tijdens een receptie van de Commonwealth Youth in Londen droeg ze een kanariegele jurk met rechte halslijn.

De japon is een creatie van de Amerikaanse designer Brandon Maxwell, die verrassend genoeg ook de stylist van Lady Gaga geweest is. 

4. Oeps, weer te bloot

De jurk van Hugo Boss is niet de enige keuze die bij veel fans van Meghan Markle niet in goede aarde viel.

De vrouw van prins Harry droeg tijdens de Trooping the Colour, de parade waarbij de verjaardag van Britse koningin Elizabeth wordt gevierd, een poederroze off-shoulder jurk van Carolina Herrera. De jurk zou ongepast, te bloot en zelfs niet bepaald volgens protocol zijn.

5. De verlovingsjurk

Het was een vervroegd kerstcadeau voor de fans vorig jaar in december. Het Britse koninklijke huis deelde foto's van de verlovingsjurk van Meghan Markle. Ze droeg een see through jurk van de Australische ontwerpers Ralph and Russo.

Uiteraard kon je niet dwars door de jurk van Meghan heenkijken. Ze koos ervoor om onder de japon een nude body te dragen. Prijskaartje van de japon? Zo'n slordige 50.000 euro. Maar die betaalde ze uit eigen zak.

Bron: Town and Country/The Sun Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in