Werd ze zomaar ineens omgeven door vier Donald Trumps. Gelukkig bleef de duchess of Cornwall zoals altijd goedlachs, tijdens een liefdadigheidsmiddag.

De Donalds waren misschien wel de engste bezoekers van de dag, maar het is tijdens de ICAP Charity Day heel gebruikelijk dat mensen in een carnavalspakkie komen opdagen om geld in te zamelen voor het goede doel.


Zo geschiedde dat Camilla poseerde met alles van een panda-duo tot een vrouw met hoofdtooi. Her royal highness kon er gelukkig wel om lachen. Alles voor het goede doel hè.

'Hallo? Mogen de Donalds nu afgevoerd worden alstublieft?'

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: