Ze hebben de beschikking over al het moois van de grote modehuizen, maar ook voor royals is een koopje soms niet te versmaden. De laatste maanden zagen we volop budgetproof mode voorbij komen.

Kate Middleton staat natuurlijk bekend als dé high street-prinses, en doet de naam de laatste tijd eer aan. Tijdens een evenementje in Londen zagen we haar in een witte blazer van Zara met een broek van J.Crew. Ook haar favoriete witte sneakers van Superga (voor de liefhebber: de 2750 Cotu Classic) zijn heel betaalbaar. Voor slechts 60 euro haal je ze in huis.

Ook Letizia van Spanje is niet vies van een koopje. Zij werd onlangs gespot met een paar oorbellen van een tientje van het Portugese merk Parfois. Tijdens een meeting in Madrid droeg ze een showstoppend paar rode hakken van haar favoriete betaalbare label: Zara.

Article continues after the ad

Lees ook: Máxima draagt spotgoedkoop jasje in Noorwegen

Prinses Mary van Denemarken wist haar Zweedse buren een hart onder de riem te steken tijdens de Fashion Summit in Kopenhagen. Daar droeg ze een prachtige rok van het Zweedse H&M. Prijskaartje: nog geen 25 euro.

Geen designerwaar voor de Zweedse prinses Sofia toen die eerder dit jaar haar tweede zwangerschap aankondigde. Op de blije foto poseert ze gewillig in een top van COS, een zustermerk van H&M.