Het leuke van social media is dat je een stuk dichterbij de sterren en de royals kan komen dan vroeger. Tijdens de huldiging van de Olympiërs in Den Haag, gingen de sporters helemaal los op hun persoonlijke media. En dat geeft leuke plaatjes!

Kjeld Nuis stond als een van de Olympische helden met maar liefst twee gouden medailles naast Koningin Máxima. en daar maakte hij een feestje van (druk op pijltje naar rechts voor meer foto's)

More content below the advertising
 

What a day ??? #Ridder

Een bericht gedeeld door Kjeld Nuis (@kjeldnuis) op

Vice premier Hugo de Jonge sprak de sporters, in afwezigheid van Premier Rutte, toe in de Grote Kerk. En hij nam de gelegenheid om met Paralympisch sportheld Jeroen Kampschreur op de foto te gaan.

Medaillewinnares Esmee Visser geeft ook een inkijkje van tevoren:

 

Ready to meet the king and queen ????‍♀️ #TeamNL

Een bericht gedeeld door Esmee (@esmee.visser) op

's ochtends was Máxima nog bij een bijeenkomst van het Oranjefonds:

En ze worden uitgezwaaid door de Koninklijke Familie:

 

Prinses Christina is vandaag 72 geworden. Wij doken in de archieven voor de leukste nostalgische foto's van de jongste zus van prinses Beatrix.

Kerstvakantie op Paleis Soestdijk, in 1959

More content below the advertising

Christina trouwt met Jorge, 1975

Met mama Juliana, in 1982

Met Viktoria en Jaime de Bourbon de Parme in Italië, in 2017

Beeld: ANP/RVD - Jeroen van der Meyde

Ze zal er flink van balen, maar eens op film is altijd op film. Er komt een nieuwe film met Meghan Markle in de bioscoop. Maar dan wel een oudje waar ze zich flink voor geneert.

Ver voordat ze prins Harry tegen het lijf liep, en zelfs voor ze bekend werd door de serie Suits, maakte Meghan de film The Boys & Girls Guide To Getting Down. Die kwam in 2011 als tv-film uit in de VS, maar werd in Europa niet uitgebracht. Tot nu.

More content below the advertising

Want ja, de makers van de film zien wel brood in hun film, over een groep twintigers die gaat stappen in Los Angeles. Meghan speelt er party girl Dana, en dat zou voor heel wat gênante momenten tussen haar en de queen kunnen zorgen.

Haar verleden kan ze natuurlijk niet uitwissen, en de release van de film is ook niet tegen te houden. Het is de verwachting dat de film aanvankelijk alleen in Groot-Brittannië op het witte doek komt.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in