Valentijnsdag Tips

1. Wundernacht

Heb jij ook nog geen idee wat je je geliefde gaat geven deze Valentijn? Een horloge, lekker uit eten, of toch weer dat zelfde luchtje als altijd.. Geen stress! Wij hebben de oplossing voor je, namelijk een Wundernacht. Het is heel simpel, bij Wundernacht boek je een verrassingsavond uit in Utrecht of Amsterdam die tot in de puntjes is geregeld. Je hoeft zelf niets te doen, alleen aan te geven via een vragenlijst wat je interesses zijn. Je weet dus niet precies wat je gaat doen maar ontvangt een app op de avond zelf met de eerste locatie, daar aangekomen geniet je van de activiteit en ontvang je de volgende locatie via een envelop. Deze avond is dus niet alleen voor je partner een verrassing, ook voor jou! Voor meer informatie en boekingen: www.wundernacht.com

2. Restaurant Taiko

Lunch of diner bij restaurant Taiko in het Conservatorium Hotel in Amsterdam
Taiko by Schilo, is het langverwachte nieuwe Aziatisch geïnspireerd restaurant van chef-kok Schilo van Coevorden in het Amsterdamse Conservatorium Hotel. Presentatie, smaak, aroma en textuur zijn de instrumenten die hij gebruikt om elk zintuig te betoveren. Elk gerecht dat hij bereidt is een genot, met een zorgvuldig uitgebalanceerde lichte, delicate Aziatische smaak.

Wat je ook bestelt, de passie van Schilo is altijd te proeven. "De Japanse schrijver Murakami, stelt dat wanneer eten goed smaakt, dit het bewijs is dat je leeft. Ik omarm deze gedachte en de manier waarop verschillende mensen reageren op bepaalde smaken. Mijn Daikon Salad, bijvoorbeeld, is een heel populair gerecht bij vrouwen vanwege de gember dressing. Gember is als een parfum en daar houden vrouwen van!"

Article continues after the ad

Voor Valentijnsdag een speciaal menu.
Valentijnsdag