Tabac
Tabac

Mannelijke reizigers, die in de maand mei via Schiphol Airport vliegen, krijgen een gratis originele scheerbeurt aangeboden door scheer- en verzorgingsmerk Tabac en Tabac Gentle Men’s Care.

In de speciaal ingerichte mobiele Tabac Barbershop worden van 1 tot en met 31 mei elke dag authentieke natte scheerbeurten, baard- en snortrims, en scheer- en verzorgingsadviezen gegeven door gekwalificeerde barbiers. Daarnaast zijn de verzorgingsproducten (pre-shave, shave en aftershave) en de geuren van Tabac en Tabac Gentle Men’s Care te koop in de Barbershop.  De Barbershop staat achter de douane - lounge 1 dus na het scheren of trimmen mogen de aangeschafte producten direct mee het vliegtuig in.

Keesjan Risch, Country Manager Nederland van MÄURER & WIRTZ ligt toe: ‘Met de mobiele Barbershop komt het merk bij een brede doelgroep onder de aandacht. De barbierstrend, die de afgelopen jaren is ontstaan, neemt alleen maar toe: ‘Men’s grooming is booming’ en voor alle mannen is het een must om zich goed te verzorgen en daarbij de juiste producten te gebruiken. De mobiele Barbershop met zowel de producten van beiden lijnen spelen hier op in.’

Met de Barbershop worden in mei op Schiphol circa 1,3 miljoen reizigers bereikt. Het komende jaar reist de Barbershop door de Benelux.

Goedemorgen, het is vandaag Wereldboekendag. Goede aanleiding om weer eens in een boek te duiken. Word je relaxed en gezond van...

Boekenlezers begrijpen niet dat er mensen zijn die zonder kunnen. Zij weten hoe heerlijk het is om je in een verhaal te verliezen. Ben jij bepaald geen boekenwurm? Laat deze twee redenen je op andere gedachten brengen.

1 Lezen is de ultieme stressverlager. Zes minuten in een boek lezen, vermindert je stress al met 68 procent, blijkt uit onderzoek. Logisch, door in een andere wereld te duiken, ben je afgeleid van waar je je druk om maakt. Het schijnt zelfs beter te helpen dan wandelen of naar muziek luisteren. Voorwaarde is wel dat je in een boek zit dat je leuk vindt.

Lang & gelukkig

2 Lezen is ook gezond. Mensen die lezen, zouden twee jaar langer leven dan niet-lezers, blijkt ook uit onderzoek. En daarvoor hoef je maar een half uur per dag te lezen. Reden zou kunnen zijn dat lezen je brein actief en gezond houdt. Gek genoeg telt het lezen van kranten en tijdschriften niet mee...

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in!

Smullen, de Mother’s Day Gift Guide van Gwyneth Paltrows Goop is uit! Dat is online kijken, maar niet kopen, want Goops cadeaugidsjes zijn origineel, maar niet goedkoop.

Over zo’n drie weken, op 13 mei, is het Moederdag. Je bent dus mooi op tijd om Goops Gift Guide onder de neus van man en kinderen te schuiven. Met een zak geld ernaast, dat ook, want zoals altijd zijn de cadeaus origineel, maar de prijzen niet mals. Wat dacht je van een achttiengangendiner van $250 in LA? Of een spirit wellness retreat in Fairmont Chateau Lake Louis à $1910?
Om je nog meer een idee te geven…

Goop Fragrance, eau de parfum, $165:

Zijden pyjamaatje, $595:

Zodiac sign gouden ring, $2900:

Hermès vintage Courchevel Kelly bag, $13.000:

Meer zien, lekker scrollen op https://goop.com/style/gift-guides/the-goop-mothers-day-gift-guide/

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in https://www.nouveau.nl/artikel/schrijf-je-nu-voor-de-nouveau-nieuwsbrief