Op 4 en 5 juni vindt Love for Life plaats. De beurs op het gebied van Food, Body en Mind.
Vrouwen willen veel maar om de juiste balans te vinden is soms lastig. Tijdens dit event doe je nieuwe inspiratie op en geven we je tips om het anders, op een positieve manier, aan te gaan pakken.
Een gezellige dag uit met vriendinnen.

Wat kunnen we verwachten?

Workouts, clinics, 1-op-1 sessies, lezingen, kookinspiratie en nog veel meer. Alle sessies zijn gratis (mits er plaats is). Vooraf kun je bij 3 sessies een plaats reserveren.

Kooktheater

Goed, gezond en eerlijk eten. En dan het liefst ook nog lekker snel klaar! Onze topkoks en bloggers leren je in het kooktheater hoe je supersimpel een gezonde maaltijd op tafel tovert, waarbij het water je in de mond loopt. Kooksessie van Francesca, van het blog Francesca Kookt!, Vanessa van Culinessa, Lavinia van Lavinia Cooks en Kelly van Good Food Love. 

Love for Life
Love for Life

Klik hier voor alle activiteiten.

Wanneer

4 en 5 juni 2016

Waar

Jaarbeurs, Utrecht

Informatie

www.love-for-life.nl

Mail & Win

Nouveau mag 5 x 2 kaarten weggeven. Om kans te maken stuur een mail met uw NAW-gegevens naar redactie@nouveau.nl met omschrijving Love for Life. Deze actie loopt t/m 1 juni 2016. Deze actie is gesloten!

Smullen, de Mother’s Day Gift Guide van Gwyneth Paltrows Goop is uit! Dat is online kijken, maar niet kopen, want Goops cadeaugidsjes zijn origineel, maar niet goedkoop.

Over zo’n drie weken, op 13 mei, is het Moederdag. Je bent dus mooi op tijd om Goops Gift Guide onder de neus van man en kinderen te schuiven. Met een zak geld ernaast, dat ook, want zoals altijd zijn de cadeaus origineel, maar de prijzen niet mals. Wat dacht je van een achttiengangendiner van $250 in LA? Of een spirit wellness retreat in Fairmont Chateau Lake Louis à $1910?
Om je nog meer een idee te geven…

Goop Fragrance, eau de parfum, $165:

Zijden pyjamaatje, $595:

Zodiac sign gouden ring, $2900:

Hermès vintage Courchevel Kelly bag, $13.000:

Meer zien, lekker scrollen op https://goop.com/style/gift-guides/the-goop-mothers-day-gift-guide/

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in https://www.nouveau.nl/artikel/schrijf-je-nu-voor-de-nouveau-nieuwsbrief

 

 

 

Actrice Rachel Weisz is in verwachting van haar eerste kind met James Bond-acteur Daniel Craig. "Het zal binnenkort zichtbaar worden. Daniel en ik zijn heel gelukkig", zegt ze in een interview aan The New York Times.

"We krijgen een klein mensje. We kunnen niet wachten om hem of haar te ontmoeten. Het is zo mysterieus." De 48-jarige actrice heeft al een elfjarige zoon, Henry, met Hollywood-regisseur Darren Aronofsky.

De 50-jarige Daniel Craig heeft een dochter, Ella (25), met zijn ex-vrouw Fiona Loudon.

In juni 2011 traden Weisz en Craig in het huwelijk na relatie van een halfjaar.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Bron: NU.nl/BuZZE. Beeld: ANP

Nouveau interview met Rachel Weisz

In februari stond Rachel met een groot interview in Nouveau en vertelde ze over haar leven in en buiten de schijnwerpers, haar carrière én haar huwelijk met Daniel Craig. Lees het hier