Op 4 en 5 juni vindt Love for Life plaats. De beurs op het gebied van Food, Body en Mind.
Vrouwen willen veel maar om de juiste balans te vinden is soms lastig. Tijdens dit event doe je nieuwe inspiratie op en geven we je tips om het anders, op een positieve manier, aan te gaan pakken.
Een gezellige dag uit met vriendinnen.

Wat kunnen we verwachten?

Workouts, clinics, 1-op-1 sessies, lezingen, kookinspiratie en nog veel meer. Alle sessies zijn gratis (mits er plaats is). Vooraf kun je bij 3 sessies een plaats reserveren.

Kooktheater

Goed, gezond en eerlijk eten. En dan het liefst ook nog lekker snel klaar! Onze topkoks en bloggers leren je in het kooktheater hoe je supersimpel een gezonde maaltijd op tafel tovert, waarbij het water je in de mond loopt. Kooksessie van Francesca, van het blog Francesca Kookt!, Vanessa van Culinessa, Lavinia van Lavinia Cooks en Kelly van Good Food Love. 

Love for Life

Klik hier voor alle activiteiten.

Wanneer

4 en 5 juni 2016

Waar

Jaarbeurs, Utrecht

Informatie

www.love-for-life.nl

Mail & Win

Nouveau mag 5 x 2 kaarten weggeven. Om kans te maken stuur een mail met uw NAW-gegevens naar redactie@nouveau.nl met omschrijving Love for Life. Deze actie loopt t/m 1 juni 2016. Deze actie is gesloten!

In Nederland weten we al heel wat jaren dat Glennis Grace een zangeres van formaat is, maar het kwartje is nu ook in Amerika gevallen. Vanavond staat de Amsterdamse zangeres in de finale van één van de grootste talentenshows ooit: America's Got Talent.

De concurrentie is geducht. Onder andere een Italiaans acrobatencollectief en een Engelse zangeres van 16 steken Glennis naar de kroon. Om 02:00 vannacht begint het spektakel dat helaas niet op de Nederlandse televisie te volgen is. Morgenochtend stromen de reacties en nieuwsberichten vast binnen!

Hier zie je een leuk overzicht van Glennis door de jaren heen:

Én het optreden waarmee ze een plek in de finale afdwong. Veel succes Glennis!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Elk jaar kijken we weer reikhalzend uit naar welk ingrediënt sterrenchef Schilo van Coevorden in de spotlight zet. En nu is het weer zover! Na wagyu, wasabi en de ongelooflijk flamboyante king crab, kiest Schilo dit jaar voor een eenvoudig, maar onwaarschijnlijk veelzijdig ingrediënt...

Soja

Soja? Jazeker. De Chef van Taiko Restaurant in het Conservatorium Hotel in Amsterdam heeft een compleet menu 'The Circle of Soy-menu' gecreëerd.

Een eerbetoon aan een enkele boon, laat dat maar aan dit culinair genie over. Van voorgerecht tot desserts en in sushi tot tofu, je wordt bijkans van je stoel geblazen door de verscheidenheid aan structuren en smaken. Echt een eetbeleving.

En zoals je ziet; het zijn pláátjes van gerechten, het oog wil immers ook wat. Op het 'The Circle of Soy-menu' staan onder andere gerechten als Sprouting soy met uni & yuzu (gerecht op foto), Tofu foie, Miso en Umeboshi.

Ervaar de bijzondere sojaboon als nooit tevoren. Beschikbaar vanaf 18 september 2018 tot september 2019 in restaurant Taiko.

Taiko Restaurant

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in