Zangicoon en voormalig sekssymbool Tom Jones heeft een zeer bijzondere smaak. Dat blijkt wel uit de weelderige villa van de 76-jarige Brit, die nu te koop staat - voor een al even weelderig bedrag. 

En dat heeft wellicht te maken met het feit dat hij en zijn nieuwe geliefde Priscilla Presley, de wereldberoemde ex van Elvis Presley, een nieuw stulpje zoeken.

Romantische diners
De twee kennen elkaar al decennia, maar ontdekten elkaar onlangs weer opnieuw - na de dood van Linda, met wie Tom al op zijn zestiende trouwde, samen kregen zij zoon Mark (59) - en worden nu regelmatig gespot na hun romantische diners. 

Article continues after the ad

Beestachtig mooi (volgens Sir Tom)
Tom verlaat na 19 jaar zijn geliefde huis in een sterrenwijk in Beverley Hills, dat een woonoppervlakte van 750 vierkante meter heeft en vijf slaapkamers en evenveel badkamers telt. Jones betaalde er destijds omgerekend 2,5 miljoen euro voor en hangt er nu een prijskaartje van 7,6 miljoen euro aan. De nieuwe eigenaar moet overigens wel van een luipaardprintje houden: in werkelijk elke kamer of vertrek komt dit thema terug.

Bron beeld: Hollandse Hoogte