Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Verdrietig bericht van Loretta Schrijver

Haar intens geliefde hondje is overleden. Wie huisdieren heeft, weet hoe moeilijk het is om afscheid te nemen van een levend wezen dat onvoorwaardelijk van je houdt en je eindeloos veel lol en gezelligheid biedt. Zo ook hondje Flip van Loretta Schrijver. En daarover deelt Koffietijd droef nieuws:...

Verdrietig bericht van Loretta Schrijver

Haar intens geliefde hondje is overleden.

Wie huisdieren heeft, weet hoe moeilijk het is om afscheid te nemen van een levend wezen dat onvoorwaardelijk van je houdt en je eindeloos veel lol en gezelligheid biedt. Zo ook hondje Flip van Loretta Schrijver. En daarover deelt Koffietijd droef nieuws: Flip is overleden. 

Flip was daarnaast regelmatig te gast in Koffietijd, waar hij op zijn gemak in de studio rondbanjerde en graag even op schoot mocht kruipen, al werd dat niet door iedereen gewaardeerd.

In 2011 reageerde Loretta op de reacties dat haar viervoeter afleidend werkte voor gasten en presentatoren: "Toch wil ik hem weer vaker gaan meenemen, want ik houd er wel van als er links of rechts iets onverwachts gebeurt." Ook vond ze haar Flip goed passen bij de 'huiselijke sfeer' van het programma.

Powervrouwen
  • Roger Neve