Haar intens geliefde hondje is overleden.

Wie huisdieren heeft, weet hoe moeilijk het is om afscheid te nemen van een levend wezen dat onvoorwaardelijk van je houdt en je eindeloos veel lol en gezelligheid biedt. Zo ook hondje Flip van Loretta Schrijver. En daarover deelt Koffietijd droef nieuws: Flip is overleden. 
Waar Loretta was, was Flip. Samen straalden ze vorig jaar op de cover van Nouveau, als Flip bij haar was, was Loretta altijd net nog even wat meer ontspannen en ontwapenend.

Flip was daarnaast regelmatig te gast in Koffietijd, waar hij op zijn gemak in de studio rondbanjerde en graag even op schoot mocht kruipen, al werd dat niet door iedereen gewaardeerd.

In 2011 reageerde Loretta op de reacties dat haar viervoeter afleidend werkte voor gasten en presentatoren: "Toch wil ik hem weer vaker gaan meenemen, want ik houd er wel van als er links of rechts iets onverwachts gebeurt." Ook vond ze haar Flip goed passen bij de 'huiselijke sfeer' van het programma.

Article continues after the ad

Koffietijd deelt op Instagram een eerbetoon aan de viervoeter van Loretta die vaak meeging naar de studio. Verschillende fragmenten waarin hond Flip schitterde bij Koffietijd zijn achter elkaar geplakt. We wensen Loretta heel veel sterkte. 

Foto (c) Nouveau /  DPG Media 2022

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in